uppdatering

Valde att inte gå till jobbet idag, eftersom att jag mådde så dåligt igår. Jag ska istället försöka sänka mitt låga blodtryck genom att röra på mig och sen vila. Nu ska jag förbi Hanna och hjälpa henne med högtalarna inför ikväll, hoppas att jag mår bättre då!

Popcorn räddar alla situationer

Idag lyckades jag nästan svimma igen, på jobbet. Min snälla chef lät mig gå och jag åkte genast hem och åt popcorn, behövde saltet. Nu ligger jag i sängen och ska sova, godnatt på er alla!


Godnatt

Jag måste säga att Lena var över förväntan! Nu tänkte jag krypa ner i soffan så jag kan komma upp och promenera imorgon. Efter det blir det jobb!


Lena

Ikväll ska jag, Hanna, Sofia och Alicia se Lena Ph på Cirkus. Mamma ringde och sa att dom hade fyra biljetter över på jobbet, och vem vill inte se Lena gratis? Det ska bli fasligt roligt att göra något annat än att jobba för en gångs skull! Idag är min enda lediga dag den här veckan, imorgon ska jag tillbaka till Hollister igen. Imorse var jag och Hanna på en långpromenad, skönt med frisk luft. Även om jag bli lite deprimerad när jag går ut för att det är så mycket höst i luften.. Nu ska jag äta, tjingeling!

tillbaka

Jag är tillbaka på min gamla blogg igen!

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka på blogg.se!


RSS 2.0