vanderschoot.devote.se

Nu flyttar jag min blogg, min nya adress är vanderschoot.devote.se 


PUSS OCH KRAM


GRATTIS

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år!.... Idag fyller Hanna Sofia Linnéa Mohammar 17 år! Det betyder alttså att.. egentligen ingenting! 17 är en himla mellan ålder, precis som 16, bara att man känner sig lite mognare men man får ändå inte göra någonting, för man är inte 18! Men för mig betyder det så klart mycket att just Hanna fyller 17! Jag får ge paket, äta tårta, gå på kalas och det bästa av allt, se henne glad! Jag kan ju så klart inte avslöja vad jag har köpt till henne ifall hon läser det här, men det är något himla fint som jag tror att hon kommer bli himla glad över! Klockan sju ska jag infinna mig hemma hos Hanna, vi sa äta middag, mums!
Nu ska jag kila iväg och ta en dusch, sen ska jag klä på mig något tjusigt och skutta iväg!

P&K

 GRATTIS

c


Jag har världens snyggaste kompis som jag saknar så in i 17!

Uppdaterar senare. Jag måste plugga, sen är det andra avenyn!


prassel. prassel.

Hej alla! Jag tycker egentligen att det är ganska korkat att godispåsar är gjorda av papper.. Det blir så svårt att smygäta godis då. Ni vet när man ska smygäta ur lillkussens godisåpse, eller äta godis lite diskret uten att mamma ropar "Loviiiiissaaa! Äter du godis varje dag eller? Ta en frukt istället!" Det prasslar ju så fasligt mycket med papper! Men smart som jag är brukar jag numera köpa godis i plaspåse om det finns, men då blir godiset svettigt! Så vad tycker ni att man ska göra år deta hemska i-landsprobem?! Skriv gärna några förslag om ni har!

Tack för mig, hej.

 


44

Har just besvarat 44 företagsekonomifrågor och ska hoppa in i bastun! Hörs sen!

plugggggaaaaaaaa

Idag måste jag faktiskt plugga ännu mer än vanligt, tro det eller ej! Företagsekonomiprov på onsdag, tyvärr.. Men det är bara att bita ihop och vara tyst. Så nu ska jag hoppa ut på balkongen, sätta mig där med min bok och mitt godis och leka plugghäst! P&K

godnatt

Godnartt världen, efter en mysig kväll ska jag nu sova ikapp alla förlorade sömntimmar! PUSS


phu

Ibland orkar man inte när ens rum ser ut som ett bombnedslag, speciellt inte idag! Orkar inte, orkar inte, ORKAR INTE! Så nu är det bara att börja städa då..... PHU.
Ikväll ska jag titta på män som hatar kvinnor och äta massa godis! Kanske blir det en liten bastu också!


HÖRS SEN! P&K

förlåt

SORRY! Men jag hann verkligen inte vara inne på datorn på hela dagen igår! Det var ett himla fläng fram och tillbaka, till skola, till stan, till andreas, hem, till bella, till andreas... Sova... Till arlanda klockan 5 på morgonen för att säga hejdå till andreas bror som flyttade imorse. Ja, ni förstår.. Jag är iallafall grymt trött och vet inte om jag orkar plugga eller inte, men jag måste. Mamma och pappa är i vällingby och det vore ju hemskt trevligt om dom fick för sig att köpa hem lite godis till mig, eller kanske en bakelse. Nu måste jag iallafall plocka undan min frukost, mer om gårdagskvällen får ni veta senare!

P&K gummibanan

jag ska skriva kuk på din bil

Sitter och tittar på kändisdjungeln! Jag blev lite deperimerad när jag insåg att mitt favoritprogram granfejden har slutat gå! Jag kan ligga dubbelvikt av skratt när dom ill exempelbråkar om en gris. "Det där jävla svinet bajsar på min tomt, jag ska skjuta honom och skriva KUK på hans bil! Så det så!" Det är ju ungefär så det låter, eller hur? Men jag har tänkt på en grej, alla program av granfejden utspelar sig på landet, det känns som att när man bor i storstaden får man liksom acceptera lite mer. Inget negattivt med det! Men det går liksom inte att störa sig på att grannen har ställt sin bil två meter för nära ens hus, för om alla resonerade så skulle vi ha ett jävla problem här i Stockholm!
Nu ska jag ta en kopp te och krypa upp i soffan igen, skolan väntar imorgon!

Dröm sött p&k Lovisa

När jag ...

När jag är sjuk brukar mitt hur förvandlas till ett bombnedslag, iallafall dom ställena som jag har hållt hus. I samma takt som mitt hus förvanlas så förvandlas även min mamma till en häxa. Men tiita så fins jag har gjort! Nu ska jag fika och dricka en kopp te ur min favoritkopp, den koppen har jag fått av världens bästa människa i julklapp! Nämligen min farfar!




yes, it's me

Fortfarade sjuk, tycker fortfarande synd om mig själv! Men.. jag känner mig faktiskt mycket bättre idag och imorgon ska jag bannemig till skolan, det blir äppelpaj till efterrätt! Så vad ska jag hitta på idag då? Nu sitter jag och beställer ur H&M katalogen, hittade faktiskt lite fins grejer i år! Jag har också gjort en lista på saker som mamma ska köpa med hem till mig

1. Godis
2. Nutribronze


3. ACO-nagellack som gör naglarna starka, många säger att den är superbra, så nu ska jag själv testa!
ACO SENSE & CARE Nail strengthener

P&K

milano

Fortfarande sjuk, det är verkligen inte kul.. Det är så tråkigt att man bara måste äta choklad! Men jag fortsätter väl med mina storstäder.. Vad sägs om Milano?
Shoppa tills kontokortet är rakbladsvasst! Men ack så dyrt och glamouröst allt är, alla vackra gamla damer och vackra pojkar! I Milano kan man hitta alla de finare butikerna, det är bara att välja och vraka!
 - Jag och pappa i Milano 2007

puss och godnatt

Jaha, då är det Idol om 3 minuter då.... Tyvärr är den roliga delen av programmet slut snart, den delen när man kan ligga och rulla på golvet av skratt. Så vad ska man skriva om på 3 minuter om inte STORSTÄDER. Jag har några absoluta favoriter! 

Vi kan börja med Amsterdam, jag är trots allt 1/4 holländare! Min pojkvän har även bot fem år i Holland och är bättre på hollänska än mig, pinsamt! Men men.. Amsterdam är så otroligt mysigt och har inte riktigt den där riktiga huvudstadskänslan. Alla små mysiga kanaler, fik och affärer. De som tycker att man åker till Amsterdam bara för att gå på cofeeshops och äta haschbrownies eller för att hänga i red light district har fel. Eller det är klart att det finns folk som göra det, men dom är dumma i huvudet, för Amsterdam är så mycket mer! Jag har själv vart i red light district, men det är bara förnedrande och en konstig upplevelse.   

 - Amsterdam 2008


Jag tycker att vi kan gå vidare till San Francisco, även det en unnderbart mysig stad, som har många av alla stora amerikanska affärer så som Victoria's secret. Jag älskar fisherman's wharf där alla sjölejon ligger och luktar skit. Men allt är bara så mysigt, alla gamla brandbilar. 

 - Pappa och jag i San Francisco 2008

Tar en storstad om daget. Puss och godnatt!  

don't go around breaking young girls heart

Vad gör man när man är sjuk, tycker synd om sig själv kanske? Det gör iallafall jag, pluggar och äter choklad gör jag också.
Jag har gjort klart allt jag borde till sam inlämningen imorgon, resten får bli Fredriks uppdrag att fixa. Jag har även börjat jobba med min insändare i svenska som ska vara inne på fredad, efter det ska jag nog skriva min labb raport. Min älskade teddybjörn är tydligen också sjuk, stackare! Så nu måste jag tycka synd om två personer, fast det gör inte så mycket. Imorgon måste jag ju gå till skolan, det blir tacos till lunch! 

Vet ni vad jag hittade i mitt pennskrin förra veckan? En hemlig lapp som Lovisa Eriksson hade lagt ner där i smyg, jag blev glad som 17! 

 

P&K

sjuk.


Look at the stars,
Look how they shine for you,
And everything you do,
Yeah they were all yellow.


gud, har du sett mig än?

Hej hej, hemskt mycket hej. Jag mår piss, det kan bero på att jag inte har sovit så bra i helgen av olika anledningar eller så håller jag helt enkelt på att bli sjuk. Att vara sjuk är det värsta jag vet, och dem som känner mig kan intyga det. Jag går runt med handsprit i väskan året rumt och undviker att umgås med folk som är sjuka. Idag hade jag skolfotografering, jag antar att jag som alla andra år kommer se ut som en nyrakad kanariefågel, men å andra sidan vem blir bra på ett skolfoto?! Den individuella bilden bryr jag mig inte ens om, den ska endast farmor och mormor se, och dom tycker att det är den finaste bilden de någonsin har sett, hur jag än ser ut.

Veckans schema är som vanligt pressat, och än så länge ser det ut så här i min almanacka


jag och min snyggning igår


MaB

Det stavas Matematik B, och det har jag prov i på torsdag. Det finns en anledning till att jag går sam, för att jag inte gillar matte och matte gillar inte mig. Så enkelt är det! Nu måste jag fortsätta plugga, hörs sen!

P&K

don't cry for me

Hade underbart kul igår! Sofia och Amanda hade ordnat en underbat trevlig middag hemma hos Sofia på Kungsholmen. Efter det frog vi till någon kille i Johannesfred, där blev det vilda debatter, jag stod dock inte som den enda moderaten! Det handlade om Ipred, FRA, förmögenhetsskatt och A-kassa och moderata ungdomspartier. Detta gjorde mig bara mig bara till en ännu mer stolt muffare.
Runt halv tre drog vi till Brommaplan och skulle möta Fredrik och äta. Dock blev det ingen mat men där fanns det myckt riktigt en Fredrik iallafall. Jag hade dessutom fruktansvärt ont i fötterna av min klackar.
Jag träffade en mycket sympatisk och trevlig  tjej  på Brommaplan, men jag måste dock försvara mig och säga att jag aldrig har kallat någon för hora i min blogg!

Nu ska jag titta på Paradise hotel. Bilder kommer senare!
P&K

I'm not A Girl, Not Yet A Woman

Godmorgon! Kvällen igår slutade med att jag somnade i soffan runt kockan 20.00. Det är så typiskt mig att jag bara kan skratta åt det! Men jag hörde iallafall från Sophie att dom hade haft superkul igår utan mig.
Idag ska jag till stan med min gris (pojkvän, men han är min gris.) Jag måste köpa lite block och grejer till skolan. Sen måste jag genast hem och plugga, har massa lugg! Bland annat matteprov på torsdag i Matte B (blä blä blä!)
Nu ska jag titta på ett sista avsnitt av Paradise hotel, sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar.

Hörs sen, P&K Lovisa.

 - Jag och mina troll 1/5

Control yourself. Take only what you need from it.

Hej alla glada! Idag har jag vart i skolan, som vanligt, Företags ekonomi, samhälle och idrott. Vi spelade rugby på idrotten och jag flög till höger och vänster som en vante mellan alla stora starka pojkar i min klass som jag försökte tackla. Det slutade med att jag blev den tredje och näst sissta som fick gå av planen för att jag blev halvt mosad av Mille och fick ingen luft. Tur att inte Hossam var med, då hade jag inte kunnat gå vid det här laget, jag har en stark känsla av att han hade satsat på att tackla mig eftersom jag är så envis! Jag har iallafall fått ett mytt smeknamn av några pojkar i klassen, Madicken, kan någon förklara detta? Är det möjligen för att jag är envis och säger vad jag tycker?

Ikväll ska jag förmodlgen på hemlig fest och hålla koll på Sophie, jag tror att det kommer blir super kul! My lover Bella-bus kommer att vara där också!
Nu ska jag och mammi köpa sushi!

see ya would't wanna be ya


 -Mr. X, Ms. Mohammar and I

puss

Bloggtorka ikväll. Var äntligen tillbaka på teatern idag!


K:fem

Hej alla gullegrisar! Jag och underbara Bells var på K:fem och stod så klart i kö så vi fick varsin goodiebag!
Imorgon börjar jag tidigt igen och jag har en minst sagt hektisk eftermiddag!

Sov gott!

PUSS OCH KRAM.

Kom ihåg! Det viktigaste man kan göra här i livet att är stå för det man gör!

puss och godnatt

Nu sitter jag här igen, i soffan. Jag är hur trött som helst och mina ben är minst lika trötta. Imorgon börjar jag åtta så jag ska försöka lägga mig i tid ikväll! Nu ska jag fortsätta titta på tv och njuta av livet! PUSS

Är glad att det finns många fler människor än jag tycker att Ida Pfrunder gjort fel, och fortfarande gör. Mer om detta kan ni läsa i inlägget "hjälp" längre ner.

Puss och godnatt

tack gode gud!

EN KOMMENTAR: Tjejer som måste ragga på andras killar, gör det för att dom vill känna att dom är bättre än nån annan. Dom är bara missnöjda med sig själva. Säg åt din pojkvän att sluta träffa henne hon kommer göra allt för att förstöra!
- Tack underbara människa, det finns någon vettig person där ute! Du får dagens ros och får gärna kommentera med ditt namn så jag får ett namn på denna vettiga människa!

Nu har jag iallafall varit ute och sprungit, bastat, duschat och nu ska jag bara mysa. Imorgon ska jag och Bellus in till K:fem på kvällen och se om vi hittar några snygga kläder till 20% rabatt.

Bloggar mer ikväll!

Puss och Kram


en liten valp

Spanska, spanska, spanska, imperfekt, perfekt, preteritum.. bla bla bla. Orkar verkligen inte!
Nu har jag iallafall ätit kräftor, i min värld är ingen dag vardag, så vi år kräftor för att det är måndag. Nu har jag precis duschat, somnade nästan i duschen för jag dimrade lamporna och blev dödstrött!
Idag var Fredrik här och hämtade ett mattepapper, och vet ni vad han hade med sig? Världens ulligaste, gulligaste, sötaste hundvalp! Jag är totalt dunder färälskad! Jag hade nog kidnappat den om det inte var Fredriks hund. Han är ju trots allt min vän, och han skulle nog bli fasligt ledsen om hans hund försvann. Valpen åt nästan upp mammas blommor och mamma åt den nästan också upp, men det gjorde ingen. Den var så söt.

Nu ska jag titta på Poirot som jag spelade in igår. Herregud, det var både Poirot och Modren i Midsummer igår!
TIll på kuppen ska jag äta bär och försöka att inte somna i soffan!

Sov gott!

what do we do

Orkar inte svara på folks kommentarer längre. Men på min pojkvän gav det inte reslutat och jag tycker att det är fel att flörta om man har pojkvän.

Igår var jag på kalas hon mina kusiner på ekerö. Dom är så söta allihopa att man bara vill äta upp dom, kan man beskriva känslan av att bli kramad så mycket när man ska gå hem att man knappt kan andas av tre små lintottar man verkligen älskar? Nej det går inte!
Vilma, som min kusin heter fick iallafall massa fina paket, dom innehöll allt från pyssel till tofflor. Vi åt massa god mat och äppelpaj och så klart tittade vi på fotbollen.
Det är alltid lika kul att träffa släkten tycker jag, och speciellt farfar, han är från Holland och hela han är som ett stort barn. Vem tror ni sitter med barnen och äter, gossar med kussarnas hamster och säger massa knäpa saker, jo min underbara farfar! Han är nog min bästa vän!
Nu ska jag åka och tvätta bilen, puss!

torsten och jag

Jaha, då var det dags för kalas idag. Min älskade kusin fyller 10, eller hon fyllde den 1a agusti, neb kalaset är iallafall idag. Hoppas att det bjuds på tårta och många roliga skratt. Men brukar iallafall inte ha tråkigt med släkten van der Schoot.

Vet ni va jag skulle vikja ha? En liten Jack Russel, dom är krävande men ack så söta! Den skulle heta Torsten och bära fluga varje söndag. Jag skulle spara ut pälsen på den så den blev så där ullig och gullig, jag och Torsten skullke nog ha kul tillsammans.

Nu ska jag ut och springa! P&K



 - Vad säger ni?

And baby when it's love if its not rough it isn't fun

Jag kunde inte sova imorse, regnet smattrade mot rutan och det blåste som 17! Idag har jag en lektion, idrott i 55 minuter med start klockan 13:20.. Skönt? JA!

Innan jag går så har jag ett litet tips till alla där ute! Bli aldrig tillsammans med någon som har blont kort och tunt hår, snea ögon och stora snea tänder. Denna personen är förmodligen också allmänt dum och ointelligent!

P&K

regn

Hej! Nu har jag vart ute och tagit en härlig promenad i regnet, ska kypa upp i soffan och ta en kopp te med mamma. Tycker ni också att det är mycsigt att sitta inne och mysa när regnet piskar mot fönstret?
Hoppas ni får en mysig kväll!

Dröm sött!


svar

Till C: innehållet var inte ointressant, det handlade om att min pojkvän var snygg och att hon gillade honom. Har läst smsen :)

Ha det bra!

when it was good

Nu är bloggen öppen igen efter mycket om och men och jag har gjort anmälningar på dem som fick den att stängas ner. Så allt kommer nog ordna sig!

Det har vart mycket diskutioner på senaste tiden om de stora bloggarna, och så klart har jag också mina åsikter om dem. Tänkte skriva om det senare. Jag är i valet och kvalet om jag ska gå på teatern idag, vi har slagits ihop med en annan grupp och massa nya människor har kommit. Alla är säkert jätte trevliga, men jag tvekar fortfarande. Något som jag verkligen saknar är dansen! Jag dansade i ett herrans massa år, och jag dansade flera olika sorters dans. Jag gillade disco bäst och gick även i tävlingsgrupp i det, men jag orkade inte tävla för dt tog upp så mycket tid. Men fasen va kul jag hade det när jag dansade! Som sagt dansade jag olika typer av dans, bla hip hopp, new school, jazz och show och disco som jag nämnde tidigare!

 - Mallis


dröm sött

Inte konstigt att besökarantalet sjönk ner i helvetet under efternmiddagen och kvällen, min blogg hade helt plötsligt blivit lösenordsskyddad.. Men nu är det fixat igen.
Kvällen var underbart mysig, jag åkte hem till Andreas efter skolan och lite tid tillbringar i vällingby. Vi köpte mat i Hässelby Strand, grillad kyckling, potatis med morötter och lök i ungnen, och vi gjorde även en underbart god sallad till! Nu är jag hungrig igen, så jag har gjort te och ska äta min dagliga dos av bär.
Imrgon börjar skolan skolan klockan 8, men jag slutar 12:40, skönt! Efter skolan ska jag först in till stan och sen till teatern. Lita bilder kommer in i bloggen senare eller imorgon!

Dröm sött! P&K



blue are the words i say and what i think

Godmorgon, eller man kanske ska säga godmiddag. Idag börjar jag 13:15, men med min otur kom städerskan och snickaren hem till mig klockan 8. Snickaren skulle dessutom snicka på ballkongen precis utanför mitt öppna sovrumsfönster, men jag försökte sova på så gott det gick. Nu har jag iallafall ätit frukost och ska snart duscha, jag har en sådan otrolig träningsverk efter springtesten igår... Glömde att stretcha..
Efter skolan ska jag jag åka till v-by en snabbis och hämta ut en tunika som jag la undan igår, kan lägga ut en bild sen. Jag ska även träffa Andreas eftersom det är vår 21 månadersdag idag!
Mitt bästa köp hittils den här månaden, som det ännu bara har gått 2 dagar av är min nya hudkräm med like brun utan sol effekt. Orkar inte se ut som tt spöke hela vintern.
Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Paradise Hotel och sen hoppa in i duschen, om in städerska har städat klart badrummen någon gång..

P&K



- Krämen kostar 75 kr på Åhléns. Den finns för både ljus och mörk hy, jag valde den för mörk hy för min hy är olivfärgad. Den för ljus hy hade sett gul ut på mig tror jag. Ett hett tips!

...


Seems like yesterday we used to rock the show.


we are golden

Hej allihopa, jag kan börka med att säga att de som inte gillar mig blogg och inte gillar vad jag skriver kan sluta läsa nu. För jag bryr mig inte ett piss om folk tycker jag är dum i huvudet eller inte, för jag vet bäst själv. Och de som inet har med det här att göra kan stanna utanför, tack.

Tillbaka till verkligheten.. Just nu är jag död, jag har sprungit på idrotten och gjorde allt för att inte astman skulle ta över. Det gjorde den så klart, men det gick rätt bra ändå. Nu Har Carro äntligen loggat in på facebook, ska prata med henne, hoppas hon har det bra i landet långt borta!

PoK

RSS 2.0