bloggen flyttar på obestämd tid!

Nu ska jag provblogga på finest.se, fortsätt att följa mig här

en dag senare

Igår fyllde Lova 19, det firade vi med massa dans hemma hos henne på kvällen. Det var superkul, och roligt att träffa alla som jag inte har träffat på så länge igen! Nu är det dags att dra på sig skidgrejerna och ge sig ut i spåret!
Jag och Fredrik igår

<3

Jag älskar dig. De orden bär
högtidskläder året om. Världen blir
tvättad ren. Krig och soldater sover långt
borta. Även ondska och våld måste vila emellanåt.

'

Vardag

Idag har jag skottat, och skottat, och skottat. Var fan tog den jävla våren vägen? I veckan packade jag in mamma och skidorna i bilen och åkte till Ekerö för att åka lite skidor. Jag åkte några varv, men det blev nog inte längre än en mil. På vägen hem skaffade jag mig en hamster, den är nu min bästa vän. Idag låg vi och sov tillsammans i sängen och jag mosade den inte.

 


äntligen

Ja, ibland suger jag på att blogga. Men här kommer den legendariska uppdateringen!
Jag köper alltid massa dyra shampoon hos frisören, flaskorna är megastora och räcker så länge att man hinner tröttna på det tre gånger om. Nu har jag köpt ett billigt shampoo på ICA, det luktar supergott och mitt hår blir jättemjukt! Så nu ska jag sluta slänga mammas pengar i sjön, i alla fall för ett tag....
Fråga mig inte varför mitt hår ser blont ut

Dålig uppdatering idag = bra uppdatering imorgon!

Dålig uppdatering idag = bra uppdatering imorgon!

nu mina fina vänner har jag startat en ny blogg med lösenord. Bara för mina närmaste. Hör av er för lösenord! men jag kommer självklart att fortsätta blogga här också!

http://konstenattfinnalyckan.blogg.se/

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Ett år sen:
Inte så stor skillnad från nu, lite längre hår bara!
Nu:

I may be bad, but I'm perfectly good at it


Jag har famlat I mörker, men I dig såg jag ljuset. För dig ska jag göra det tusen gånger om!


"Blackan Skvaller" vad ska man säga?


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Tråkig kategori. Jag ska ha en sjukt snygg man, en fin kyrka och en maffig klänning, massa blommor och massa presenter. Nu vet ni!

Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing

Nu när jag sitter och tänker, som jag gör ganska ofta nuförtiden.. Så inser jag att för exakt ett år sen, då var mitt liv PERFEKT. Livet lekte, det största bekymret jag hade var vilka skor jag skulle ha på mig, eller om jag skulle få bra betyg på det senaste provet. Jag skulle snart bli 18 och ingenting kunde gå fel! Jag hade de perfekta vännerna, den perfekta pojkvännen, den perfekta familjen, gick i den perfekta skolan med de perfekta lärarna. Jag önskar att jag hade uppskattat det mer då! Det mesta har jag i och för sig kvar, men det har kommit så mycket nya saker, så mycket dåliga saker.
För ett år sen:

Aj som fan

Dom personer som inte gillar att läsa om rumpor kan lika gärna sluta läsa nu..
Idag åkte jag med min mamma till Ekerö får att åka skidor, det var jättekul tills jag trillade på en isfläck. Jag trillade och landade RAKT på rumpan. Så nu har jag jätteont i min rumpa, en obeskrivlig smärta som aldrig vill gå över! jag har ont i rumpan när jag går, jag har ont i rumpan när jag sitter, jag har ont i rumpan när jag gör allt. Helst skulle jag vilja operera bort min rumpa tills den slutar göra ont, sen sätta tillbaka den igen. Aja, nu ska jag och min rumpa titta på paradise hotel!

!


Man blir alltid lika förvånad över vilka som faktisk läser ens blogg!

Det är så roligt att se hur mycket folk gillar att gotta sig i historier om andra människor. Ett tag ökade mitt läsarantal rejält på bloggen efter att jag hade skrivit om Andreas. På facebook ser jag också massa med människor, som jag inte har någon aning om vilka dem är, citera mig från saker jag skrivit om Andreas. Det är ju fullständigt underbart, folk är så himla nyfikna och intresserade! Det finns säkert minst ett femtiotal människor som läser min blogg varje dag och bara sitter och irriterar dig på vartenda litet ord jag skriver, men de vågar inte säga något. Det skulle vara roligt att ha en frågestund i bloggen, antingen skulle jag inte få några frågor alls, eller så skulle alla anonyma frågor om allt alla undrar dimpa in.
Senast jag blev citerad var i onsdags.. Man blir alltid lika förvånad över vilka som faktisk läser ens blogg!

tack mille


osminkad och trött tar jag nu en promenad i solen


Frustrationen som sprider sig i hela kroppen, den som snart kommer göra att jag exploderar. Men jag kan inte explodera igen, då blir allting som förut. Precis som jag inte vill att det ska bli.

"If you don't change direction you are likely end up where you are heading."

kväll

Nu har jag precis lagat, och ätit middag i min ensamhet... Jag tror att jag ska krypa upp i soffan och mysa bort hela kvällen!

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Min bästa sommar någonsin var den i USA för tre år sen! San Francisco, LA och New York
Det bästa på hela resan var Universal Studios, vi var inne på Wisteria Lane SAMTIDIGT som Desperates Housewives spelades in.. Jag dog lite!
Bokaffären i filmen Notting Hill
Ful och överlycklig

skadad?

Är jag skadad som sitter inne på www.resume.se varje dag?

är det bara jag som är trött på svensk avundsjuka?

Jag tycker att det är patetiskt, rent ut sagt att folk lägger ner tid på att bli upprörda över att blondinbella har städhjälp. Folk påstår att hon inte är egen företagare, för då har man minsann inte ens tid med att äta lunch!
Det här skrev jag på en sida på facebook, för exakt två år sen inser jag nu.. Och fan va rätt jag har!

Jag respekterar de personer som hatar blondinbella, bara de hatar henne av en anledning och inte för att hon lägger mycket pengar på dyra kläder och städhjälp. Varför är det mer okej att lägga pengar på städhjälp när man är 45? Hon tjänar förmodligen redan mer än vad många 45åringar gör i Sverige idag. Var och varannan människa har städhjälp, det är inget sällsynt fenomen. Då spelar det väl fan ingen roll hur gammal man är? Om jag tjänade lika mycket pengar som henne i månaden skulle jag också ha någon som städade åt mig, jag skulle köpa alldeles för mycket, dyra kläder och jag skulle resa så mycket jag hann! Eller nej, jag skulle nog ha en städare i varje rum och bada i pengar, bara för att göra folk upprörda! För allt, ALLT handlar om ren avundsjuka..

nothing compares 2 u


Jag satt på en kall stol och luktade på våren

Åh som jag har längtat efter våren! Så fort det är över +3 grader och sol så måste jag ut, ut, ut som sätta mig i solen.. och det gjorde jag idag! När jag satt och åt frukost så hörde jag vårfåglar kvittra utanför fönstret, solen letade sig in genom fönstret och snön smälter. Jag är i extas! Jag tog min stol och min historiabok och satte mig på balkongen och läste. Det luktade vår ute, ni som inte vet vad jag menar kan sluta läsa min blogg nu, för då förstår ni er inte på någonting! Solen värmde för första gången på vad som känns som 100 år, och vinden var varm. Snart kommer den där våriga känslan komma, när man kommer hem med helt nya, vita skor som är helt nerdammade av gruset från gatan. Efter det gick jag in och åt jättestor pasta och bränd falukorv, det passar mig perfekt!

har har ni en som kan konsten att bry sig, och att få en att aldrig ge upp!


att leva med något som man hatar (Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.)

Att leva med rädsla, rädsla för att råka ut för det där hemska. Råka ut för det man inte kan kontrollera, rädsla för det man inte vet var det kommer ifrån. Rädsla för känslan med tryck över bröstet, rädslan för yrseln, rädslan för illamåendet, rädslan för att tappa kontrollen. Att leva med den rädslan som så många andra lever med, så många andra i min ålder som lever med den rädslan. Rädslan som man inte kan styra, rädslan som ingen annan kan förstå sig på, rädslan för det som man är rädd för. Rädslan som kan få dig att ge upp allt som tidigare var viktigt i ditt liv, bara för att slippa vara rädd. Att leva med vetskapen att det kan komma när som helst, och ingen kan styra det, inte ens du själv. Att leva med panikångest.




And you can tell everybody This is your song. It may be quite simple but Now that it's done I hope you don't mind That I put down in words How wonderful life is.. Now you're in the world.



 


Världens kortaste och längsta resa går mellan ögat och hjärtat, och där emellan krävs varken pass eller visum.

Snart är den min! Åh jag älskar Björn Ranelids aforismer och metaforer!
Jag skänker dig mina vackraste ord

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Och så Sally så klart....

Giving up doesn't always mean you're week. Sometimes it just means you're strong enough to let go


RSS 2.0