sommar

Hej igen, sitter ute på min balkong och bara njuter av det vackra vädret! Eller jag njuter nästan iallafall, har suttit ute och pluggat hela dagen, inlämning imorgon och prov på onsdag... Imorgon är det match, blackan mot bromma, och ni förstår nog säkert vilken sida jag står på! Jag kommer vara där och supportra min skola till 100%, två killar i min klass är med och splear så dom ska jag heja lite extra på! 
Igår var jag på middag hos Madde, det var super! 

Ha en skön kväll PUSS 

back on track

Förlåt för min dåliga uppdatering på sista tiden, men det har vart så mycket på G i mitt liv! Skolan, kärlekslivet, kompisar, allt helt enkelt, bara familjen som är bäst för det mesta! Men nu när alla nationella är avklarade med betyg jag ör riktigt nöjd över och de flesta andra prov så känns det som om allt börjar falla på plats igen! Det känns verkligen som jag vet var jag vill komma med mitt liv och jag vet också att det alltid gäller att hålla sina bästa vänner närmast! (<3 Hanna.)
Det känns också som jag vet var jag vill komma med mitt kärleksliv och att jag vet exakt hur jag vill bli och hur jag är värd att bli behandlad!
I helgen ska jag bara ta det lugnt och umgås med alla jag tycker allra mest om. Imorgon ska jag nog träffa vänner och ta det lugnt och på lördag ska jag på middag hemma hos Madde för hon blir 17 år! Får se vad som händer efter det. Nu ska jag sova och tagga inför mitt drama uppspel imorgon i skolan, hela betyget är på spel och min grupp har verkligen kämpat, men vi valde en svår pjäs. Hoppas vår lärare ser det och ger oss bästa möjliga betyg!

Dröm sött kram från Lovisa

(och nej, till er som frågar. jag har inte börjat blogga med stora bokstäver, jag vet inte vad som har hänt.)

START OVER

Bloggen startar igen, imorgon.

RSS 2.0