I promise you I will learn from my mistakes

Igår tillbringades kvällen först hemma hos hanna med middag och många skratt. Speciellt år ett engelska project som Sofia och co gjorde i åttan. Efter det åkte vi hem till Sophie i nockeby och träffade många gamla kompisar, det blev mycket sing star och annat.
Idag ska jag plugga lite och sen bara ta det lugnt. HA DET!

if you never try you'll never know

Ett litet tips från mig till dig! Jag var på Apoteket igår med mamma, fast besluten om att köpa babyolja. Mamma tittade på mig som om jag var helt dum i huvudet, men efter att jag hade duschat imorse så smörjde jag in mig med oljan. Och gissa vad? nu är jag supder duper ultra mjuk, som en liten bebis!
Jag köpte också en ny handkräm, den är super bra! Men min absoluta favorit av allt, som är en body lotion är DKNY BE DELICIOUS. Och jag har precis fått en ny helt full tub! Och när den är slut så måste ni pröva biotherms lotion som doftar citrus!
    Mina fyra bästa vänner för att slippa en torr vinter!

It was the wicked and wild wind

Var är världen på väg, eller vart är min värld på väg? Jag sitter hela eftermiddagarna och bara pluggar och pluggar och pluggar, inte okej! Jag har samhällsprov imorgon, på sveriges styrelseskick. Jag hoppas verkligen att det går bra. Igår hade jag fyra timmars uppsatsskrivning på morgonen i Svenska. Jag gick därifrån vid tjugo i tio, min nästa lektion började klockan 12.50, så det var väl så däe lagom kul. Massa folk i klassen gick hem, men duktig som jag är gick jag på spanskan. Jag har redan somnat ett gång i eftermiddag, när jag satt och läste min 632 sidor långa samhällsbok.. Känner mig helt död, så det får nog bli ett avsnitt av andra avenyn, eller mysteriet på greveholm!

puss

I used to rule the world Seas would rise when I gave the word

Jag bara längtar och längtar och längtar till jul!! Jag sitter till och med och lyssnar på julsånger, men nästa helg är det iallafall 1a advent. Då får man plocka fram alla julsaker, pynta och göra mysigt! Det snöar mest hela tiden, och jag älskar det.
Har suttit och pluggat samhällskunskap hela eftermiddagen, men jag tycker helt ärligt att det är riktigt intressant!

Nu ska jag hitta på nått kul, PUSS              

do not ever take me for granted

Förlåt att jag inte har skrivit på ett vääääääldigt långt tag, men jag har helt enkelt inte haft vsrken tid eller ork. Jag  börjat låta som en gammal klimakterie-kärring!
Idag ska jag iallafall in till stan med min lilla pappa och ikväll ska jag hem till min underbara vän sofia! Jag älskar  att det äntligen har kommit snö, jag är nämligen ett big fan av pulkaåkning.. Det är okej att vara barn på nytt ibland! Jag måste dra med mig Hanna ut någon kväll och åka pulka i cocosparken, det är ju herregud tradition!

Jag har redan börjat fundera på mina sommarplaner, jag funderar starkt på en språkresa till mitt underbara L.A!
Eller så får jag peppa min familj att åka dit i sommar, det räcker med ett år mellan tripperna till det stora landet långt borta! Även fast jag älskar Stockholm så otroligt mycket att jag inte låta bli att längta till New York och Los Angeles, Highway 1. Jag tror att jag hör hemma på st monica beach!

Jsg lovar att skriva imorgon igen PUSS
jag har bara två motton: "just live your life" och "only God can judge me"

 - Los Angeles i somras

puss

Hej, lite så här i senaste laget hade jag tänkt att berätta om mitt lov.. Jag var mest hemma och umgick med min underbara vän Hanna Mohammar, men på Onsdag-Fredag tillbringade vi vår tid på Nynäshamns havsbad. Det var super mysigt, vi tog det bara lungt hela tiden och badade bubbelpool mest hela dagarna. Vi hade ett jätte fint rum (jag tycker att det var finare än mina föräldrars.) 
 
Den första veckan i skolan har väl vart helt okej, men jag är tröttare än tröttast!
I torsdags var jag på ettornas afton i skolan, det var väl helt okej kul. Fast jag, Carro, Fredrik, Ludvig, Oscar och Stina hade i och för sig sjukt kul på slutet när nästan alla andra hade gått! Nu har jag iallafall svurid blackebergseden.
 
Igår var jag på maskerad i Minneberg med massa rolkuga människor, jag var utklädd till sjuksköterska. 
Vi hade sjukt kul hela kvällen även fast jag höll på  att frysa ihäl på vägen hem i spöregnet...

BILDER KOMMER! PUSSSSSsw

I know it's wrong hanging on too long

Jag måste verkligen bli bättre på det här med att uppdatera, för jag gillar ju att blogga! Lovar att berätta mer om mitt lov imorgon, och ävven om maskerade jag ska på ikväll!

SO LONG

RSS 2.0