Lördag, Söndag, Måndag

LÖRDAG började med att jag vaknade alldeles för sent, som vanligt. Jag skulle möta Hanna klockan 11 för att sen åka in till stan. Vi åkte halv ett, okej vi kan skylla allt på mig för de var jag som var sen.
När vi väl satt på T-banan på väg så började det hela med att det kom en tant in och satte sig mittemot oss.
Hon började verkligen stirra på oss så jag tittade tillbaka, då kom dagens kommentar!
- Ni är så söta båda två så man blir helt jag vet inte. Visa er inte på stan för Gudsskull!
Tack tanten! :D
Jag och Hanna gick överallt i hela stan kändes det som och smarta som vi är så lyckades vi pricka lönehelgen perfekt. Så det var inte bara vi där om man säger så..
Efter en hel dag i stan så var vi helt slut när vi kom hem, tillslut somnade vi i min trappa.
Lite senare kom det folk hem till oss, bland dem fanns mina kusiner, som är jättegulliga om man är på bus humör. Vilken jag inte var, de sprang runt i mitt rum hoppade i min säng och gjorde volter på min matta. Tillslut låste jag ut dem på studsmattan.
Lite senare kom Hanna över, hon blev direkt överfallen av mina kära kusiner. Ännu lite senare kom Lisen och eftersom mina kusiner alltid lyssnar på mig så blev Lisen kallad fisen resten av kvällen.
Men vi slapp alla människor hemma hos mig sen för framåt tio gick vi ut.

SÖNGAG började ungefär som Lördagen fast lite värre! Min väckarklocka hade stannad så jag blev galen på min mamma för hon var uppe klockan 7.40 (klockan var egentligen 10.30.) Ungefär 20 minuter senare så fattade jag att klockan nog måste ha stannat för hon var fortfarande "7.40."
Gjorde mig klar och åt massa jordgubbar till frukost sen gick jag till Hanna för att göra skolarbete, hos Hanna var också Lisen.
Det blev inget skolarbete förens klockan 16.00, Hanna låg och slappade på en sten det var ingen idé att försöka få mig att göra skolarbete när jag kunde ligga på Hannas trapp och sola. Lisen gjorde mig sällskap på trappen sen gick vi till Dao och köpte glass med Stina. När vi hade köpt glass gick vi och satte oss på en av änbybadets tre bryggor. Helt plötsligt upptäckte Stina en larv på Hannas ben och sa lugnt, Hanna du har en larv på benet. Jag tittade på Hannas ben och såg att det inte var en liten larv utan en stor äcklig grön larv som hade äckliga klor!
Så jag skrek rakt i Hannas öra något liknande, Woaaa Hanna du har en grymt äcklig larv på benet!! Du började Lisen också skrika och jag var helt säkert på att Hanna skulle hoppa i vattnet. Men vi slapp någon blöt Hanna för den här gången..
På kvällen slog jag och Hanna socialt rekord, vi gick på restaurang med våra föräldrar, Dao beach!
Det var kul och kallt.. Jag har kommit på att min mamma är otroligt korkad och hon är sämst på att komma ihåg namn! När man kallar sin dotter som heter Lovisa för Sofia är det ju något som inte står helt rätt till. Illa!
Det är tur att vuxna är så tråkiga så man skrattar åt dem, då har man något att skratta åt i alla fall. Jag hade i och för sig en av mina kvällar när jag är tvungen att kommentera allt så vi hade ganska kul i alla fall jag och Hanna.
Ännu roligare blev det när mamma påminde mig om att vi ska åka till Italien och typ fyra veckor, jipiie! :D

MÅNDAG en vanlig skoldag igen, Stina hade fullt upp med att kommentera mina shorts hela dagen.
Lovisa har du pyjamas på dig, kolla hennes shorts, söt hon är! Älskar dig Schtajnahoe!
Vi vann House of the year! Detta betyder att vi ska sova i skolan på Måndag OCH det bästa, att vi får ledigt på Tisdag ! :D Sen vill jag bara säga grattis till Sara som vann förstapris i engelska tävlingen! GRATTIS!! :D

/ Lovajsa v.d.Schoot image16

strumpbyxor, hanna, drakar och bullar

Jaså jaha, torsdag igen.. Dagarna bara försvinner iväg det är bara 3 veckor kvar tills sommarlovet! :D
Dagens stora pinsamma händelse var på väg till skolan, jag och Hanna hade tiggt till oss skjuts av Hannas mamma. Hanna skulle låna ett par strumpbyxor av mig och skulle därför smidigt och enkelt sätta på sig dom i bilen. När jag hoppade in i bilen upptäckte jag till min förfäran att jag hade världens största maska på nylonstrumpbyxorna jag hade på mig. Som tur var hade smart Lovisa tänkt på att det brukar gå hål på strumpbyxor så jag hade med mig tre par till i väskan!
Två minuter senare satt både jag och Hanna och bytte strumpbyxor i det trånga baksätet på Hannas bil.
När vi stannade vid ett övergångsställe var det bara att le och se glad ut när vi satt där med trosor i baksätet ;D


Hanna har ställt 3 frågor som jag ska svara på...

A) beskriva hur underbar hanna mohammar är
B) skriva om att hanna mohammar är väldigt smart och spiller aldrig färg på sej själv.
C) skriva om hur gärma du skulle vilja vara hanna mohammar

SVAR:
A) Hanna Mohammar är underbar för att hon brås på mig.
B) Denna fråga kan jag ju bara säga, Hanna helt seriöst hur jävla klantig får man bli! Du har spillt gul färg på dig två gånger den här veckan, hur gammal är du människa?
C) Jag skulle så gärna vilja vara Hanna Mohammar för då får jag ha den underbara Lovisa van der Schoot som kompis,  jag menar vad mer kan man önska sig?

Dagens stora händelse i skolan var på matten när vi skulle flyga våran drake vi hade byggt, måste erkänna att jag och Hanna ägde på att flyga den där draken.
Måns som alltid är bäst på allting (enligt han själv i alla fall) gick det inte lika på bra för att flyga draken :P
Det hela slutade med att jag höll på av dö av skratt för att 8a och 8b sprang runt på skolgården som virriga höns och försökte flyga dom där drakarna. Det som var mindre bra var att Hanna var så jävla värdelös i slutet så hon sprang runt med draken släpandes i marken (hon trodde att den flög) så vi mosade hela grejen.

Skönaste läraren på skolan är ju helt klart mr.Seidler, dagens konversation:

Lovisa: - mr. Seidler kan inte jag och Hanna få slippa SO imorgon så vi kan få stå och sälja på vår bakesale?

Seidler: - Men mr.Presland får bestämma vilka som slipper och inte.

L: - Men han sa att du skulle bestämma det. Snälla!

S: - Lovisa de du säger till mig nu är att du hatar SO, du sårar mina känslor nu *snyft*

L: - Nej vi älskar SO, men jag är så bra på de så det göra inget att jag missar en lektion (a)

S: - Haha, bra på vad SO eller sälja bullar?

L: - Båda! Jag äskar att sälja bullar man jag älskar SO ännu mer, men jag måste ställa upp för min klass och sälja bullar imorgon på So:n, snälla! *blink*

S: - Okej då tjejer ni slipper SO!

L: - YES! Vi älskar dig mr.Seidler!


PUSS Lovisa van der Schoot image15

NRJ

Söndag ingen, suck ?Igår var det plugg hela dagen efter att Camilla hade åkt hem.. Matteprov är inte det bästa jag vet och jag hade lite svårt att koncentrera mig. Det slutade med att jag satt och drog olika tråkiga skämt med pappa i köket och mamma höll på att bli galen på vår ?dåliga humor.? Hon fattade nog aldrig att de va henne vi drev med hela tiden.
Sen på kvällen var det NRJ in the park men jag såg bara den sista artisten. Men kvällen var lyckad i alla fall, jag var typ jättenära Danny! Och sen träffade jag super duper bästa Anna Österberg som jag typ inte har träffat på en evighet! Jag träffade också Oliiivia där :D vår humor slår allt! Men jag har faktiskt lite träningsverk efter att vi gick runt runt den där sandgrejen..
- Olivia måste du gå så fort? Jag har inte en chans att spana in alla heta brats!
- HAHA Lovisa skärp dig, han va inte ens söt!
- Det är lunga jag driver, die brat die! Men de är många heta killar här OCH han va söt!
- Jaja Lovisa kom nu! Han va inte söt!
- Nej okej Olivia han va inte söt, han va sexig!
- Nej nej nej Lovisa!
- Jaja jag kommer väl men jag kommer aldrig förlåta dig för de här!
- HAHA
- De är inte roligt!
- Ne de är det inte (HAHA)
- Lyssna! This is why I?m hot Olivia!
- Go Lovisa!

Det är bara att tack för en lyckad kväll, ses i skolan imorgon älsklingar! PUSSPUSS Lovisita

loooovisa <3 camilluuuus

lovisa gumman, du är bäst, helt enkelt bäst. du gör allt så mycket roligare med din underbara humor ^^ och ditt underbara skratt :)<3 loooove you! <3<3

 

image13

/ millus , lovisas största beundrare =)


Förtidig helg! =D

Idag var den segaste dagen på länge.. Jag var sjuk eller jag var snarare ?död?. Jag orkade inte gå ur sängen och bestämde mig för att stanna hemma, vilket jag nu ångrar. Dagen har gått otroligt segt men vi har fyra dagars helg, wiie =D
Ikväll hoppas jag på att det händer någonting roligt med vännerna för jag orkar inte sitta hemma och vara social mot min familj.
Jag ska vara kattvakt i helgen vilken innebär att det kommer vara min mamma eller pappa som går till katten varje dag. Och jag får pengarna...
Jag börjar bli orolig för mitt stackars lilla lillfinger nu, jag har fortfarande myror i det. Madde! Du måste hjälpa mej, det funkade lite när du ryckte i mitt finger igår...
Hanna och jag har pratat i telefonen typ hela dagen, nej jag visste inte att hon också var sjuk idag när jag vaknade i morse... Men i alla fall så får mina föräldrar damp på mina höga telefonräkningar.. Jag brukar ringa till Hanna 400 gånger i månaden, inte bra Lovisa!
Nu har jag i alla fall skaffat comviq komis på min mobil så min mobiltelefonräkningar är inte längre uppe i 1000 kr i månaden.
Hanna jag vet att jag är en dålig kompis men jag ska ge dig 10 kronor för jag har nästa ätit upp allt ditt godis du glömde här! FÖRLÅT!

PUSS PUSS Lovajsaimage9

Tisdag..?

Tisdag igen men de känns som torsdag eftersom vi bara går i skolan imorgon sen är vi lediga, jippe! =D
No-provet idag gick sådär bra och jag har verkligen ingen aning om vad jag kan tänkas få för betyg..
Hanna var hemma idag och var förkyld, jag har smittat henne mohahaha... Det bli att vara hemma och sova för dej den här helgen Hanna, fett synd!
Olivia och Madde har försökt få tillbaka känseln i mitt lillfinger idag, men det gick inte så bra. Jag vaknade imorse och hade ingen känsel i lillfingret det hade somnat. Det är ungefär som när ens fot har domnat, det känns som om det är myror i hela mitt lillfinger. Jag sov nämligen PÅ mitt lillfinger hela nattern och jag har fortfarande myror i fingret, bra jobbar Lovisa!

Jag, Camilla och Stina har våran egna lilla humor och detta gjorde att det tog väldigt lång tid för oss att gå tillbaka till skolan ifrån gympan, vi skrattade nämligen åt det mesta som sades eller hände på vägen...

Nu ska jag ut och ta en promenad med mamma i solen puss och kram <3 Lovisa image8

Tillbaks till skolan

Måndag, en himla jobbig dag. Den här veckan går vi i alla fall bara tre dagar i skolan, tack och lov!
No-prov imorgon, jag fattar fortfarande ingenting och läraren har gått i pension, tack för den!
Matteprov på onsdag och sen har vi någon so grej också.. Man ska sätta ut olika energikällor i ett land dom heter Utopia. Jag jobbar i alla fall med Madde och Hanna, vi har roligt tillsammans men vi får inte mycket gjort..
Vi har haft kanske sju lektioner på oss och förra lektionen kom vi på att vi kanske borde jobba lite. Vi har suttit i biblioteket hela eftermiddagen till vi blev utslängda för hon som jobbar där va tvunget att gå hem.
- Jag har ett liv utanför skolan flickor..
- Jo tack, vi med!

Klass 8b (min klass)  ska sälja bal-biletter till niorna varje lunchrast i typ 4 veckor.. Tack för det alla lärare, man ska väl få belöning för att man är en bra klass inte ett straff? Lunchrasterna är ju den ändå tiden på hela dagen man hinner göra någonting, men då ska vi sitta utanför aulan..

Ne nu måste jag gå och plugga, som tur är kommer inte mamma hem förens klockan halv åtta, det är föreläsning om e-mobbning för alla föräldrar i skolan och min mamma tyckte de skulle bli SÅ intressant.

PUSS PUSS Lovisa image6   

Söndag, plugg och promenad


Mamma väckte mig vid 11, det var dags att gå upp... Åt frukost pratade lite strunt med pappa, satt lite vid datorn, sen var det bara att sätta igång. No prov på tisdag och jag fattar ingenting, inte bra. Efter ungefär 5 timmar lutat över noboken orkade jag inte mer, jag hade inte lärt mig någonting men jag hade ju fortfarande pluggat. Jag ringde älskade Stina och vi bestämde oss för att ta en promenad i judarnskogen. Efter att vi hade gått i ungefär en timme så satte vi oss på en bänk när det helt plötsligt började det klia på Stinas fot.. Hon flög upp från bänken och började hoppa, jag höll på att dö av skratt tills hon satte sig på mig och sa att jag inte fick skratta längre. De tog ungefär 5 sekunder sen höll vi båda två på att dö av skratt. Det var det roligaste som hände idag..
Vi kom tillbaka till Stina efter ungefär en och en halv timmes promenad, vi gick bara vilse en gång.
T-banan gick jätte segt så jag gick från Åkeshov till Ängbyplan och jag gick faktiskt snabbare än t-banan.
Ikväll blir det tv-kväll med familjen, Wallander klockan 21.00, men jag brukar alltid somna efter hälften..
puss och kram Lovisa Katarina van der Schootimage4

RSS 2.0