back on track!

Jag vet att jag verkligen inte är någon flitig bloggare men i'm back on track!
Skolan har börjat igen, för typ två ,måndaer sen i och för sig, men men.
Matteprov på onsdag så jag har tillbringat min dag med att plugga med pappsen. I eftermiddag ska jag och pappa göra en liten utflyckt till barkaby outlet! Alltid lika kul att shoppa med pappa!

Igår kväll var jag helt slut och det var inget folk hemma nånstans kändes det som, eller ialafall inte hemma hos Hanna, Lisen eller mig..
Så jag och mina kära vänner Mohammar den blonda, Lisen den smarta och Mikaela den långa kollade på en helt iq-befriande film tills klockan var ungefär tolv. Då skulle Lisen åka hem (ensam den stackaren!)
Vi följde henne ner till ängbyplan och alla stackars människor som träffade oss på vägen måste trott att jag var helt dum i huvudet.
Jag hade nämligen lite bråttom så jag hade på mig världens fulaste Fredd Perry mjukisbyxor instoppade i ett par raggsockor, sen hade jag pressat ner dom tjocka sockorna i ett par ballerina skor och som pricken över i:et hade jag på mig min michelin-jacka eller fjällräven fjortis delux som dom också kallas. Jag skäms lite att jag tog på mig den i oktober, men som sagt hade jag bråttom.
När vi kom hem igen sen så var alla så hungriga så vi bestämde oss för att baka scones, men hanna glömde bakpulvret så dem blev väldigt platta.. Runt klockan tre var det tags att traksa hemmåt.

Jag har börjat nerräkningen nu, 18 och en halv dag kvar tills jag åker nu! Thailand here I come! Jag längtar så jag dör, tänker tillbaka till förra höstlovet. Långa vita stränder, trevliga människor, god mat och VÄRME! Tio timmars flygresa är nemas problemas om man vet vad som väntar en!

Hare bra! P&K Lovisa

RSS 2.0