PUSS

Jag fortsätter att uppdatera imorgon om hur det går "i kampen om min pojkvän!" Men ikväll ska jag lägga allt det bakom mig och bara ta det lugnt.  Jag har precis bastat och nu ska jag äta bär, glass och platta håret.

GODNATT

hjälp!

Åh vad jag blir trött på att ett förhållande inte bara kan fungera, tänk om det ändå vore så väl! Visst är det jobbigt när i mitt fall tjejer ska komma och lägga sig i mitt och min pojkväns förhållande. Tanken att ragga och flörta med någon som hade pojkvän när jag dessutom har det själv skulle aldrig ens slå mig. Det har vart många tjejer som har kommit och gått, dansken Maria, fjortisen Marie och alla är bara ute efter att förstöra mellan honom och mig. Nu har det hänt igen, men den mest ramdom människan någonsin. Nämligen en 91:a i Bromma gymnasium vid namn Ida Pfrunder som även hon har pojkvän har börjat smsa Andreas något hysteriskt. Jag blir väldigt fundersam kring detta, om man själv har pojkvän, varför raggar man då på en kille som är ett år yngre? Varför förstör man en vänskap genom att gå och säga till mig att hon gillar Andreas, och dessutom be om ursäkt om det, det är helt sjukt!
Är det någon som har några tips på hur man ska tackla en sån här situation? Som vanligt blir jag skitsur, och mig är inte rätt person att göra sur. Om någon kommer i vägen för mig ställer jag mig mer än gärna i deras väg. Men jag orkar inte konstrolera hans kompisar längre, hur ska jag göra?

i skolan

Sitter på svenskan i skoalan, tangenterna knappar för fullt på alla datorer runt omkring mig, men jag är redan klar. Kalla mig pluggis den som vill, me jag älskar att skriva! Efter skolan ska jag hem till Andreas, vi ska glassfrossa! Lovar att uppdatera när jag är hemma hos honom! P&K

miss u

Jag ska vara helt ärlig, jag tycker inte att jag är en människa som förtjänar att bli felbehandlad, och om jag blir det blir jag fruntansvärt arg! Jag är inte den som viker mig för att säga vad jag tycker eller säga till någon om jag tycker han/hon har gjort fel. Just nu finns det tre peroner i mitt liv som jag känner att de behandlar mig fel, ARRRGHHH!
Det är i lägen som de här jag kommer sakna dig så det gör ont Caroline Sundberg!

söndag

Igårkväll var jag med Andreas och några från hans klass, ett gäng väldigt roliga prickar! På kvällen när jag kom hem var mamma och pappa på 50-årsfest, så jag gjorde en kopp te, kröp ner i sängen och tittade på några avsnitt av paradise hotel.
Nu sitter jag och tittar på skärgårdsdoktorn och försöker göra lite skolarbete, väntar ivrigt på att få ett levnadstecken från Carro.

P&K


C.

So no one told you life was gonna be this way
Your job's a joke, you're broke, your love life's DOA
It's like you're always stuck in second gear,
When it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year, but...

I'll be there for you...
When the rain starts to pour
I'll be there for you...
Like I've been there before
I'll be there for you...
'Cause you're there for me too.

You're still in bed at ten, though work begins at eight,
You burned your breakfast, so far things are going great,
Your mother warned you there'd be days like these,
But she didn't tell you
when the world was brought down to your knees
that...

I'll be there for you...
When the rain starts to pour
I'll be there for you...
Like I've been there before
I'll be there for you...
'Cause you're there for me too.

No one could ever know me. No one could ever see me.
Seems your the only one who knows what it's like to be me
Someone to face the day with.
Make it through all the mess with.
Someone I'll always laugh with.
Even at my worst, I'm best with....
you - yeah

It's like you're always stuck in second gear,
When it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year, but...

I'll be there for you...
When the rain starts to pour
I'll be there for you...
Like I've been there before
I'll be there for you...
'Cause you're there for me too...






26/8

Hej igen, det känns som att jag har samlat mig nu efter konserten, sitter och lyssnar påColdplays live-skiva som delades ut till dom som var snabba. Känns som att skolan flyter på bra, hänger med i tempot och gör min läxor i tid! Vi har haft ett underbart skönt schema hela veckan pga att två av mina lärare är sjuka/lediga, imorgon slutar jag till exempel 10:35. Efter skolan idag kom min älskling hem till mig och vi tittade på danska Paradise hotel, det är underbart kul och bra! Alla avsnitten ligger upplagda på www.tv6.se check it out!
Hoppas att alla har dt bra och att alla nya ettor som har börjat gymnasiet nu till hösten (och speciellt ni som går i Blackan trivs!)
Nu ska jag laga tacos och sen titta på ms. Marple. Ska även byta låtarna på min blogg, någon som har några förslag?

PUSS

Måste skänka en tankte till min underbara vän Carro som åker till USA i 10 månader på lördag. Jag kommer sakna henne fruktansvärt mycket, men jag är övertygad om att hon kommer få en underbar tid där nere och att hon kommer komma hem med massa erfarenheter som hon kan defla med sig av! Du är modig C!
  - Jag har världens snyggaste kompis!

coldplay

Jag kan bara säga en sak... COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY COLDPLAY!!!
Det var underbart, magiskt, kärlek, kan inte beskriva med ord! Jag är fulständigt förälskad i Chris Martin!
Det finns inga ord, hejdå!

.

Hejsan hopp! Idag har jag vart och fixat mina naglar, det var länge sen sist och det behövdes verkligen! Jag fixade dom på FRIDAS på Grev turegtan. Fick en fråga hur jag håller mig i form och vad jag äter, vet inte om den var seriös, me hur som helst. Jag har ett SATSkort, men det används inte flitigt, tyvärr! Min familj äter nyttigt, inte överdrivet vi äter också spagetti och köttfärsås. Men alltid mycket sallad, fullkorn och vi äter också mycket GI mat. VI har nästan aldrig kakor, chips osv hemma, låter trist men jag har helt enkelt inte växt upp me det. Men någonting vi alltid har hemma är glass! Båda mina föräldrar är väldigt noga med att det inte ska vara massa konserveringsmedel och dyl i sakerna vi äter, vi har till exempel nästan alltid färskt bröd från ett bageri! Men det är dax att börja träna, mer än mina långa härliga promenader, för snart kommer inte mina gener och min underbara ämnesomsättning hjälpa mig på traven längre. Det är viktigt att träna även om man inte känner sig överviktig, det bygger upp skelettet och ger en framförallt ett bra avbrott i vardagen. Underbart bra för aggritioner!

PUSS

.

Fortfarande sjuk och allt är allmänt piss, mer orkar jag inte skriva.

sick

Sorry för den dåliga uppdateeringen, men jag har gårr och blivit sjuk. Riktigt dumderförkyld faktisk, så jag har tillbringat två dagar framför min EVA&ADAM-box i soffan. Hoppas att jag blir bättre snart, för imorgon kommer min gullegris hem, och det är tydligen väldigt viktigt att jag inte smittar honom innan hans match på onsdag. Nu ska jag smita iväg och titta lite på skärgårddsdoktorn!

Puss och Kram och krya på mig!

carpe diem

Nu har jag vart hos läkaren och sitter i min säng och fryser, vet inte vad det är med mig. Svinisen kanske, hoppas inte!
Igår lagade jag iallafall mat till hela familjen, wook blev det, hoppas ni får en bra dag, för det kommer jag!

PUSS

 - Gårdagens köksbestyr.


 - Mitt fina CARPE DIEM halsband!

en sista solstråle

Har tillbringat dagen på terassen och lapat den sista solen man får den här sommaren. Jag har vart duktig också, bakat en sockerkaka och gjort pannkaka till min sjuka mamma!
Imorgon ska jag vara hos läkaren halv nio, antar att det är bra träning för de tidiga morgonar som skolan bjuder på. På isdag ska jag äntligen förlänga mina naglar igen, är trött på korta naglar nu, det är så fult på mig! Nu har jag gjort en ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen!

Puss och Kram

glasögonorm

Mot V-by med mamma! Ska på syntest inför övningskörning, jag vet ju redan att jag ser som en kratta! Jag bor hos optikern, de borde ha nerskrivet på en massa papper att jag är årets glasögonorm!

P&K

vakna

Hej allihopa! Idag blir det en riktig städ-dag jag ska slänga ut allt gamalt och trist från mitt rum, underbart!
Har försökt få tag på min älskling hela morgonen, men han soooover så lääänge och su tuuuungt! Jag blir galen, tycker att han ska komma hem från landet ögona böj! Konstigt att umgås med honom konstant i två veckor på Mallorca, och sen inte träffa honom alls på två veckor. Saknar!

 - saknar dig älskling!


Only time can tell.

Dagen spendderades på Alviks måleri, på en mysig Thairestaurang i Bromma och sedan i Vällingby med mamma. Hittade ett oar jättefina skor på H&M men det var sandaler med hög klack, och det går ju tyvärr mot kallare tider.. Efter det åkte jag och mammsen till Coop i Vinsta och det kändes som vi handlade till en hel armé!
Nu ska jag beställa hem Gossip Girl s. 1&2, hoppas dom landar i brevlådan inom tre dagar!

P&K


Sommar?

Hej allihopa! Det känns som att det riktiga "svensk sommar" vädret är på väg tillbbaka, tyvärr! Men jag läste i tidningen för någon dag sen att det ska vara varmt hela hösten, det låter väldigt tveksamt. Min sommar har iallafall vart helt underbar, haf har vart på min egen lilla paradisö, Mallorca! När jag var liten tillbringade jag alltid mina somrar där, och det var helt underbart att få komma tillbaka, och jätte roliga att få visa Andreas hur det ser ut. Vi spenderade även en dag i Palma, fylld med shopping och god mat. Gjorde några roliga höstfynd, det är mycket roligare att handla på Zara i Spanien än hemma, dels för att det är billigare och så har dom ett annat utbud.

Idag tror jag att jag ska ta en tripp till Vällingby med mamma, jag behöver köpa ett par nya converse, mina andra två par håller på att trilla sönder. Den här gången får det nog bli ett par höga vita.

P&K



 Mallis 09, underbart!

RSS 2.0