2010

När ni läser om mitt år måste ni sätta på den här låten.. Jag är så töntig, min den kännetecknar mitt 2010, som har varit ett av dom bästa åren i mitt liv!
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Då börjar vi...
Nyår förra året började med en middag hemma hos mig...
Sen kom det nya året...
Januari:

Jag körde stenhårt på min peddoblick

 

De flesta av mina favoriter var samlade

 

Jag och Alicia

 

Fredrik var på besök i min soffa

 

Stina hade långt hår och var väldigt brun!

 

Erica hade brunt hår

 

Hanna kom äntligen hem från Thailand!

 

Jag agerade blondinbella

 

Vi våldtog en björn

 

I februari fyllde Fredrik 18, han fick en fin present av oss!

 

Vi var hemma och Stina och frack lite vin (jag hade rätt långt hår)

 

Min fina klass

 

Sen fyllde Amelie år!

 

Jag och Gustav

 

Sosso fick heta Sosse istället

 

Alla mina vänner var så snygga att det gjorde ont, men man vänjer sig

 

Oj så fint!

 

Amelie har roliga fönster att klättra i

 

Fina Mikaela var också där!

 

Hon firades ordentligt!

 

Vi hade skrivit en sång till det fina födelsedagsbarnet!

 

Hannas bröst slutade inte växa den här månaden heller...

fortsättning följer imorgon...

 


Ikväll är det jag, Hanna och victoria secret fashion show + lite komplex på köpet


!

Nu ska jag ta en promenad, sen ska jag basta. Efter det hade jag tänkt att äta lite tacos i min ensamhet, och titta på den absolut sämsta program som sänds på tv!

åh orgasm


lovisa funderar

Det finns en godis som är mycket god, förut hette den käck och smakade lakrits, nu heter den kick och smakar hundbajs. Hundbajssmaken är något som har smygit sig på dom senaste månaderna. Jag upptäckte det för ca två månader sen, efter det var jag tvungen att äta tre till för att se att det verkligen stämde. Och JA, kick smakar numer hundbajs, även idag när jag åt den inomhus, utan att frysa och inte hade ätit något annat innan!

styr upp mig

Jaha då var det dags, dags att styra upp mitt liv! Jag måste plugga, städa mitt rum, fixa och dona. Jag måste helt enkelt slita mig från paradise hotel.

godnatt jävla töntar!


ph

Åh va härligt det är med paradise hotel danmark! Dom kan verkligen konsten att få en att känna sig som en normal människa, hu knäpp man än må vara. Så nu ska jag nog hoppa ner i sängen och kolla på ännu några avsnitt.
Om någon vill skänka mig lite sommar så skulle jag bli jätteglad!

åh, nu är det snart vår.....

I alla fall om man kikar in på H&Ms hemsida, dessa godbitar fick genast bli mina!
Ibland har jag lite svårt att bestämma färg, då beställer jag helt enkelt hem båda och skickar tillbaka den som jag inte vill ha.... Eller så behåller jag båda!

wrong baby wrong

Jag skulle aldrig kalla någon för hora(längre), för de personer som förtjänar att benämnas vid detta fula ord skulle aldrig ta betalt för att ha sex. Dom gör det gärna och helt frivilligt!

god jävla jul

Jaha, då var den här julen över. Med en fullare mage och lite fler saker att roa mig med. Tyvärr så ligger både mamma och pappa nerbäddade, dom blev matförgiftade igår. Detta innebär att jag har isolerat mig från min familj och tittar på hajar som hajar, och nu ska jag snart ta en promenad med Hanna! Jag har även desinfekterat allt som går med handsprit här hemma, ifall att det skulle vara någon läskig magsjuka dom har åkt på, jag funderar även på att flytta härifrån i några dagar!
GOD JUL I EFTERSKOTT

Puss

Gud va dålig jag är på att uppdatera! Och inga bilder blir det heller eftersom jag har bloggar antingen från ipoden eller ipaden... Imorgon är det jul och då försöker jag komma med ett fint inlägg! Puss

Godnatt

Nu ska min säng få värma mig, efter lite vin och trevligt sällskap behöver jag lite värme och sömn. Godnatt!

var är tomten när man bäst behöver honom?

Här sitter jag och slår in julklappar som om det vore julafton imorgon. Men OJ så mycket pengar jag har gjort av med på julklappar, Vilma, Klara och Malin van der Schoot... om ni läser det här så vill jag bara meddela att ni har gjort mig luspank! Idag var det julavslutning med fina rim och julklappar. Ikväll hade jag tänkt mig att sätta mig på retro med mina fina vänner. PUSS

mys

Efter skolan idag så mös jag med Hanna och Johannes. Vi tittade på dr. Phil, Anki & Pytte och Johan Glans, vi drack te och och bröd och bullar från Gateau också! Oj va jag gillar mina fina vänner. Nu blir det Svenska Hollywoodfruar och glass, imorgon vankas det äntligen jullov!

Jag såg en stjärna falla Det var i natt när vi sov Jag tror jag önskade Att du var nära För en minut sen brann den En sekund, sen försvann den Var det bara jag som såg På radion sjöng dom om fred på jorden Jag ville tro dom slitna orden Tänd ett lju


lovisa strindberg

Jag ska väcka August Strindberg och gifta mig med honom, han gillar starka kvinnor som har en egen vilja. Vilken man! Det verkar vara glest på sådana män nuförtiden, nu ska man mest hålla käften och vara söt.

just gonna stand there and watch me burn , but thats alright because i like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry, but thats alright because i love the way you lie.


julmustorgasm

Det är Grinchen-julen är stulen på tv, det är utan tvekan den roligaste filmen som någonsin har gjorts! Dessutom har jag varit i "who village" på Universal Studios där filmen är inspelad, det gör det så klart extra roligt. Varje år innan jul tittar jag på denna film, och jag skrattar lika mycket, år efter år.
Jag och pappa har precis ätit middag, och då satt jag och funderare lite på det här med matorgasm, jag har valt att döpa om det till julmustorgasm. Detta kan man endast uppnå om man dricker julmust jättefort, man måste dessutom dricka den vid exakt rätt tidpunkt. Denna tidpunkt är då man för ca 15 sekunder sedan hällde upp musten i glasen och det bruna skummet just har försvunnit. OBSERVERA att detta endast fungerar då musten serveras i glas!
Nu ska jag antingen träffa Hanna och Alicia och titta på bröderna Karsson...? Eller träffa Carro, eller eventuellt åka in till Celia och Lova på retro!
PUSS

fotoprojekt








Mr Worldwide as I step in the room I’m a hustler baby, but that you knew, but tonight it’s just me and you.

Nu har jag blivit uppdragen ur min varma, sköna säng för att åka och handlar julklappar med pappa. Jag vet inte riktigt om jag är vaken än eller inte.. Jag tänker i alla fall hoppa i in duschen, huvudet värker och liver kunde har varit bättre denna morgon!

Ser ni va mysig den här lilla tjejen är? hennes rumpa är i alla fall mysig till max.

OCH OJ VA JAG TYCKER OM HENNE!

jahaja

Jag är i valet och kvalet, utgång med massa underbara människor.. Eller krypa upp i min otroligt sköna soffa med mina otroligt sköna myskläder. Kroppe säger vila, hjärtat och hjärnan säger "STICK UT OCH HA ROLIGT FÖR FAN!!"
Jag får helt enkelt se vart kvällen tar mig, jag har dessutom precis tittat på finalen av paradise hotel och är ÖVERLYCKLIG!

myströjan har redan åkt på!

Jag har varit på spex i bromma gymnasium, nu ska äta, plugga och sova!

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air I know I can count on you Sometimes I feel like saying "Lord I just don't care" But you've got the love I need To see me through


hej hanna


pappa lilla

Nu har jag tittat klart på filmen, Crash. Jag har gråtit floder, och skrattat. Nu ska jag sätta igång med recensionen!
Min pappa har en väldigt speciellt humor, jag stänger bara av så fort han försöker säga något roligt, även om vi har samma humor. Min pappa är galen i cykling, det närmaste jag har kommit syskon är de fem cyklar han har nere i garaget. Dagens skoj gjort av min pappa var att ändra bokstäverna i mitt rum:
originalet....
pappas version....

den där hanna

Klockan fyra slutade jag, nu är jag hemma... Hanna ringde mig 100 gånger utan att jag såg det, och efter att jag hade slutat så satt hon helt plötsligt i min skola, oj så glad jag blev! Men självklart så hade hon en baktanke med allt, hon ville att jag skulle följa med och hämta Sally, denna underbara hund som ibland är världens jobbigaste varelse. Jag skulle hämta ut ett paket på posten och hyra en film som jag ska se i engelskan, självklart så hade dom inte filmen. Så efter att jag hade vandrat efter Hanna i skogen, i alla möjliga genvägar till Sallys hunddagis så fick jag gå ner till Islandstorget och hyra filmen istället. Jag måste dock erkänna att vi många gånger under denna promenad skrattade så vi höll på att tappa andan, vi underhöll oss med små sånger. Så nu, efter några frusna tår, blöta skor, kalla händer och röda kinder senare är jag äntligen hemma! Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på filmen som jag har hyrt! PUSS

poff så var det kortare och ljusare!


Miss independent to the fullest

Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down




plötsligt händer det.... närmare bestämt kvart över fyra

idag ryker det långa håret igen, jag välkomnar en lite kortare och mer sofistikerad frisyr tillbaka!

I swore I'd never fall again

ta alltid chansen innan det är för sent, annars kommer då få ångra det en lång tid framöver...

idag var det en mysdag


världens töntigaste låt med världens bästa innehåll

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy

idag

Nu är jag hemma, hemma från skolan, hemma från luciatåg, hemma från curare. Dagen har varit mysig, precis som lucia ska vara, Hanna tittade förbi skolan en sväng också. Nu ska jag plugga och styra upp mitt liv!
puss från blackeberg

natti

Jaha, då var det dags att hoppa upp från matbordet och ner i soffan. Jag gissar på att jag kommer somna på fem minuter.. Imorgon är det lucia klockan halv 8 i skolan, sen är det CURARE, jag är nog rätt taggad i alla fall. Imorgon kommer det nog bli en glasögon, fleecetröja och UGGs-dag.
pussen

loca

And I’m crazy, but you like it 
You like that it ain’t easy 
I’m crazy but you like it 
Crazy but you like it

om du vill mig något så träffas jag säkrast här... på en fårskinnsfäll framför brasan


Jaha, då tänkte jag fortsätta....

med berättelsen om mig... Vi kan fortsätta med mina föräldrar!
Här har ni henne, min fina mamma Anette. Hon är så himla fin!
Åldern tänker jag inte nämna, då blir hon så fasligt arg.. Många tycker att vi är lika, båda har skrattgropar, båda har brunt hår och båda ser som krattor. Vi är nog i alla fall rätt lika till sättet, i alla fall ibland. Min mamma är den petigaste av dom petiga, inte en pinal skulle ligga framme i huset om hon fick bestämma. Envisa är vi också båda två, vi kan bråka och skrika på varandra så att taket lyfter sig. Det händer rätt ofta, fast hur mycket vi än skriker på varandra så skrattar vi åt det i slutändan, och hon finns alltid där. Fasligt god mat lagar hon också!
Jag är överlycklig om jag ser ut som min mamma när jag är 49+!
Här har ni tuppen i hönshuset, Johan van der Schoot. Googla det så kommer det säkert upp en mängd tråkiga sexskämt, det är nämligen hans specialitet! Jag är nog om möjligt ännu mer lik min pappa, vi har samma humor och temperament. När vi är glada kan vi lysa upp ett helt rum, när vi är arga kan vi slå sönder ett helt rum. Det är lite så hemma hos mig, några saker är lite trasiga för att jag och pappa har vart arga. Vi avreagerar oss genom att slå i dörrar och slänga saker i golvet. Han är som ett stort barn, mamma brukar ibland fråga sig om hon har två tonåringar hemma, pappa är som en stor kompis. Vi brukar åka in till stan och gå i affärer, åka pulka, spela playstation, ha tävling om vem som kan skvätta mest i poolen, skratta tills vi inte kan andas åt våra interna skämt som ingen fattar och ha tävling om vem som kan åka snabbast i vatten vattenrutschbanan på äventyrsbadet! Fanns ibland växer han upp, när jag behöver det. Han är alltid den första som ser om jag inte är där, och han är alltid den som alltid står där med en axel som jag kan luta mig mot.

tomten, ge mig det här tack

min fina vän alicia fick ett i en annan färg när hon fyllde år, och jag blev så avundsjuk!

stackars mig

Nu är jag trött och hungrig. Mamma och pappa, om någon av er läser det här vill jag bara meddela att brödet är slut (det finns bara bajsa bra-bröd kvar), det finns ingen mjölk, jag tog just det sista teet och filen är äcklig. Om jag inte lever när ni kommer hem så har jag dött av hunger. Jag som hade tänkt väcka Hanna och tvinga med henne ut på några åk i pulkabacken. Nu har jag i alla fall ätit fem pepparkakor i min ensamhet och börjar få ont i magen, teet har börjat kallna och jag tänker titta på julkalendern!
Fina vänner har jag i alla fall! Hannes du ska också med på pulkan!

nu drar jag


årets julklapp?

"VÄRDETRANSPORTRÅN" KAN KÖPAS PÅ BR-LEKSAKER!

jag tänkte berätta lite om mig själv

För er som har missat det så heter jag Lovisa Katarina van der Schoot, jag är 18 år gammal och rätt bra.
Jag bor i ett hus i Södra Ängby med min mamma Anette och pappa Johan. Jag går sista året på Blackebergs gymnasium, och jag räknar dagarna till frihet! Jobbar gör jag också, och jag trivs himla bra med det.
Här bor jag! Den fina bilden hittade jag på hitta.se. Oj va vi renoverar hela tiden!


Många kanske frågar sig hur jag blev som jag blev, för jag är nog inte alltid som alla andra.. Jag säger alltid vad jag tycker och tänker, mig kan man inte be hålla käften. Dessutom så har jag för det mesta spring i benen och mycket energi. Det beror självklart på min familj och min vänner!
Typiskt mig... Kussarnas inlines och farmors kryckor på släktmiddagen

I övrigt så ser jag mest ut som alla andra tjejer som är 18 och går sista året på Blackan. Brunt hår, som har blivit ganska långt igen sen jag klippte det kort sist. Jag är 1.74 cm, vilket innebär är jag nog är ganska lång. Något som möjligtvis skiljer mig från mängden är de enorma kratrarna jag har i mina kinder, framför allt i den ena. Skrattgropar kallas dessa stora hål tydligen för, och dom verkar inte slätas ut med åldern.
Här kommer ett litet exempel

Sedan kan man ju fråga sig varför jag har ett sådant knasigt efternamn, och inte typ heter Olsson, som alla andra. Jo, för att min bästa vän, min farfar är Holländare.
Här är han, min fina farfar

Mina föräldrar är två härliga typer, dom jobbar med reklam båda två. Så det är väl även mitt öde.
fortsättning följer.........

L-O-V-E is just another word I'll never learn to pronounce

Igår bakade vi pepparkakor, på vårt egna lilla sätt.. Vill ni se?
I övrigt så hatar jag bara allt och alla just nu, jag är på sådant humör idag.. Hoppas att Hanna kommer hit och göra mig glad sen, så jag slipper sitta här och mögla.

pepparkakskåt

Ledig, ledig, ledig. Sjuk, sjuk, sjuk. Plugg, plugg, plugg. Ja, jag ska verkligen sätta igång med mitt plugg nu, sen ska jag ta en promenad för att få lite frisk luft. kanske man ska ta och klämma in lite mat däremellan? Sen kommer Hannes och Hanna hit och ska muntra upp mig lite, vi ska baka pepparkakor! Så nu gäller det att snabba på lite, då kanske jag till och med hinner med lite pulkaåkning!

andra advent

Ont i huvudet och trött, jo men det är min vardag numera. Igår hade Alicia drink, men sjuk som jag är så hann jag bara förbi och säga hej. Pappa körde dit mig vid 8 och hämtade mig strax efter 11. Gud, om du läser in blogg, göra mig frisk!

När andra ljuset brinner
är snart Lucia här
Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär




det gör mig gaaalen!

Vill ni veta något? Något som jag stör mig på? Folk vars statusar på facebook ser ut typ såhär: "Ikväll ska jag och mina brudar kööööööööra!!!! Larööööööööööööööööööööj" För vet ni, det är rätt patetiskt. Jag bryr mig för det första inte om era brudar, jag bryr mig inte om Laroy, jag bryr mig inte om hur fulla ni ska bli, jag bryr mig inte om ni går ut på en måndag. Sen finns det ju vissa som lägger upp bilder på sig, och sina vänner och skriver typ "På onsdag kör vi b-rudar!!" Okej, då vet jag? Eller folk som på söndagen har statusen "Klar med skolan för idag, en dag kvar ill onsdag.. DÅ BLIR DET UTGÅNG!!"
Det är okej så länge man håller det på en oseriös nivå, eller gör det någon gång. Men va fan, om ni ivll att det ska stå "JUST FYLLT 18" i pannan på er så köööööör håååååååååååårt. wohooo!!!!!!!!!!


daah

Nu är jag hemma och har ätit, hemma har jag när jag tänker efter varit mest hela tiden.. Nu ska jag rätta min utredande text som jag har skrivit på samhällen och sen ska jag titta på mord i sinnet. Där här ni min väldigt händelserika, inspirerande och utvecklande fredagskväll! För övrigt så är julkalendern den bästa på länge, jag är helt fast!

idag var hanna här

Nu är det dags att säga hej till sängen!

utan tvekan världens finaste jullåt!


plugg

Idag var jag i skolan på svenskan, jag har saknat mina busfrön! Nu sitter jag och pluggar och snart kommer Hanna hit, hon är fin som snus! Hon är den som får mig att skratta i det här förbaskade vintermörkret. Henne ringer jag alltid när jag börjar fundera lite för mycket på saker och ting, då säger hon alltid "men Lovisa, sluta vara så jävla dum i huvudet nu". Och vet ni? Då brukar jag bli normal igen!
Hossam var cool
jag med
någon tog en bild på min sko
jag och sofie kom på att vi blir bra på bild
igår flyttade det in en jättegod pepparkaka hos mig!
nu myser jag, och pluggar såklart!

Sussa

Nu blir det bums i säng med mig! Imorgon blir det en mjukstart med svenska för min del.. Får se om det känns bra, jag är fortfrande svag i hela kroppen. Stackars mig :( dröm sött till alla söta

vart ska jag ta vägen sen

Ibland funderar jag på vart jag ska ta vägen efter skolan, jag vet att jag ska fortsätta jobba på mitt underbara jobb där jag trivs jättebra! Men sen? Jo det ska jag berätta, jag ska ansöka till Berghs School of communication. Det är inte en riktig högskoleutbildning, och det kanske inte är det bästa om man tex ska jobba utomlands sen. Men Berghs är en av världens bästa reklamskolor! Jag går helt enkelt i mina föräldrars fotspår fullt ut!

vem har sett den?

Min kära box med Mysteriet på Greveholm är borta... Vem, vem, VEM har lånat den? Jag är förtvivlad!

jag kommer aldrig mer bli frisk

Jag gick upp i morse, jag duschade, åt frukost samtidigt som jag tittade på julkalendern, jag gjorde mig i ordning.. Och sen när jag skulle klä på mig så tog det stopp, precis som det har gjort så många andra dagar. Jag orkade in gå till skolan, jag är fortfarande sjuk och det känns som att jag aldrig kommer blir frisk igen..

RSS 2.0