p&k

Hej alla underbara, imorgon åker jag till sälen med min älskling, hoppas alla får ett bra lov!
P&K Lovisa

mamadou

Nu ska jag på restaurang med min lilla darling Hanna, måste kila men vi hörs sen, puss!

Ps. det blir restaurang mamadou!


Svar: haha okej Bella, men det är skönt att ta ut sig på bloggen ;)


-

Jag är bara dryg mot dig för du stör mig.

spd.blogg.se

Tack min älskling, älskar dig mest och på lördag åker vi till sälen! :D

besök min klass nys blogg,.. http://spd.blogg.se (där finns det även en fin bild på min fläskläpp!)

PUSSS

Älskar dig!

jag älskar lovisa mest av allt på denna jord, det finns seriöst ingen finare,snällare människa! hon är så jävla under med det finaste leendet och dom vackraste ögonen. Tack för allt älskling, kommer aldrig sluta älska dig!


you don't care how it hurts

Sorry för den dåliga uppdateringen..
Om jag ska beskriva dagen med ett ord skulle ungefär vara så här; aj! Jag råkade nämligen hamna i ett lite fel i dag på idrotten, detta slutade med närblod, en lätt hjärnskakning och en rejäl fläskläpp. Men som tur är har en väldigt snäll klass så jag har fått sms hela dagen sär folk har frågat hur det är med mig, tack alla gulliga!
Igår hade vi uppsats grej i svenska, jag hoppas verkligen att det blir bra betyg! Det känns som att allt jag tycker är bra tycker min lärare suger, det känns lite surt eftersom svenska alltid har vart det jag är bäst på.

På lördag bär det av till sälen, underbart med en liten paus från vardagen! PUSS



You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy


 - mitt ljus i det mörka!

kärlek


-

Jag tänker inte ta det nått mer, det ska du ha jävligt klart för dig! Jag är inte din jävla lilla hora, om du inte kämpar så kämpar inte jag! Jag ska sluta vara så jävla beroende av dig, för jag blir bara sviken, jag vet att jag klarar mig så jävla bra själv! Jag har allt och jag menar ALLT jag vill ha!

You played me for a fool for too long
Blinded by your lies I never saw your all
I'm no longer under your spell
Hear it in a song
You can go to Hell

When I drop you boy
You'll need another toy
One that won't stand up for herself
When I knock you down
You'll need another town
Where somebody's gonna talk to you
You just let me wait
And now its too late
For your delayed, delayed devotion

Euphoria

 Är nu min, precis som jag hade önskat mig, och jag fick den av min underbara pojkvän i alla<3dags present! Gulle dig!!

GRATTIS ÄLSKLING


Well..

Igår var det tjejmiddag hos Daniella, det var super mysigt och jätte kul! Ikväll myserr jag bara framför tvn med pappa och Andreas, mamma är med tjejerna i Åre, avis!

Svar: Hur i helvete vet denna Daniel vem jag är? Och om han inte menade något "illa" varför säger han nått då?

PUSS

svar

Jag fick en underbar kommentar idag! Jag älskar när folk reagerar på saker jag säger! Så här löd den, haha men det är roligt att folk kommenterar som anonyma och inte vågar stå för sin åsikt.

"hahahahahahaha tror du att du är värsta unika barnet som alla pratar om för att du har en villa på 300 kvm, det är typ ingenting.. shit alla pratar nog om dig.. och wow jag förstår gumman det måste verkligen vara jobbiiiigt... och dina förälrar är säkert skitrika.. vad jobbar dom som om man får fråga?"

Svar: Jag är värsta unika barnet, alla är unika. Nej det finns väldigt många människor som har en villa på 300 kvm, det är ingen big deal. Det finns säker folk som pratar om mig, precis som att folk säkert pratar om mig, men jag tycker inte att det är ett dugg jobbigt för jag märker inte av det. Mina föräldrar är inte skitrika, men dom är inte fattiga på någon sätt, jag skulle nog säga att dom tillhärr övre medelklassen. Min pappa är delägare och copywriter på en reklambyrå, min mamma jjobbar som marknadschef på SEB.
Om du inte gillar mig eller min blogg, sluta läs den! =)
Några mer frågor?

PUSS OCH KRAM

Take my hand and we'll make it - I swear

Sjuk idag.. orkade inte ta mig upp ur sängen imorse och jag tror att jag har feber. Gjort skolarbete hemma, och även fixat indiviuella vale, i 2:an blir det Matte C, Företags ekonomi A och Foto. Valde företags ekonomi för att jag ska kunna läsa marknadsföring i 3:an.
Igår fick jag en ny mobil, min gamla var inne på lagning för andra gången men netonnet gav mig en helt ny, men jag gillade min gamla bättre! Har haft min gamla LG telefon nu när den andra har vart på lagning och har kommit underfund med att den faktisk är ganska snygg..
 min saknade mobil<3 min gamla (snygga) mobil

min nya mobil


Rubriken är till min farmor, kämpa på! Jag älskar dig, du kommer alltid vara min salmoj!

don't panic

oj oj OJ, hektisk dag! Vaknade 06:20, hoppade in i duschen och sen iväg till skolan med Carro. Kom till skolan 08:00, det var dags för matte och jag var inte på mitt bästa matte-humör! Efter det hade vi Svenska, men miti rasten ringde min mamma mig och sa att jag skulle till läkaren, jag bor typ där numera! Så det var bara att sätta sig på tunnelbanan med mamma och åka till Söder sjukhuset, kul! Efter det skyndade jag mig hem för att hinna träna lite på sats innan jag skulle träffa Andreas och hyra film. Det blev ingen film, men det blev en himla massa godis, aja baja på mig! Så kommer Andreas så klart med en av sina kommentarer "varför tränar du om du ändå ska äta godis efter?" När ska man annars äta godis?!

Dagen roliga avbrott var iallafall när Hanna ringde mig när jag var på väg hem ifrån stan. När Hanna ringer av någon random anledning mitt på dagen så har hon förmodligen träffat någon människa som det var otrooooligt pisamt att träffa, så hom måste bara prata med någon. Men inte den här gången, anledningen var att det hade vart så många äckliga personer på hennes tunnelbana att hon hade blivit hela äcklad. Det var tydligen någon man som hade lucktat gammal curry, någon kvinna med ett rosa födelsemärke som det växte hår ur, någon farbror med snor utanför näsan och en dam som såg ut EXAKT som en säl! Allt var iallafall väldigt komiskt!

Puss och godnatt på alla som vet att jag tycker om dom, haha till alla er som inte är lediga imorgon!


RSS 2.0