kul i jul

Kan någon berätta för mig vad meningen med livet är när det blir mörkt klockan tre? När man måste ha på sig sin fjällräven, som man köpte under fjortis-perioden i åttan för att inte frysa? När man lyssnat på Peter Jöbacks julmusik tills man fått skavsår i öronen? När man har varit konstant förkyld i en månad? När det står om den fruktade vinterkräksjukan i tidningarna varje dag? När man går på tunnelbanan och det bara rinner svart och smutsig snö i hela vagnen? När man går ut på kvällen i nylonstrumpbyxor och kommer hem helt lila om benen? Ja det skulle väl vara julafton som är meningen med livet just nu då, och all julmat. Men annars så ser jag den inte, det kanske låter lite tråkigt men sådan är jag! och nej, jag går inte i självmordstankar.
Som om detta inte vore nog måste jag även ta hand om alla andras problem, och nu pratar jag inte om mina nära vänner problem. Dom tar jag nämligen mer än gärna hand om, och stoppar i en liten burk. Men nej, jag ska sköta folk som jag trodde att jag skulle slippa ses igen problem, och hans problem med hans två år yngre horor. Eller jag vet förresten inte om dom tar betalt.. Det skulle jag göra om jag var dom! Jag kan berätta för er tjejer, att han skulle betala för ni är det bästa han kan få. Visst är det ironiskt?
Puss och hej!
Ibland är vintern ändå rätt fin, i alla fall utanför mitt fönster..
Igår gjorde pappa en brasa

kärleken får liv om igen

Jag blir så trött! Här har man ägnat varje dyrbar söndagskväll sen i somras åt att titta på "Ensam mamma söker". När det väl kommer till finalen så slutar det med att en mamma inte väljer någon, den andra ska välja senare och den tredje blir tillsammans med en kille som man lite senare får veta att hon senare gör slut med. Var finns tro på kärlek i det? Ingenstans! Speciellt inte när den coola mamman väljer den fula killen. Jag tror helt enkelt att jag måste ställa upp i ensam mamma söker om några år, måste bara fixa en unge och en tragisk skilsmässa först. Men jag vill nog mest vara med för att välja alla de snyggaste killarna, och sedan få hångla med alla i smyg...
"de blir en sommar i Sverige, igen" (så åker vi charter till Kanarieöarna)

baka baka liten kaka

Om man är medlem i familjen van der Schoot ska man idag hjälpa till att pynta huset. Det ska förvandlas från ett kalt funkishus till ett julpalats. Adventsljusstakar, julstjärnor.. Snart kommer väl granen också. Varje år brukar jag, Hanna och Mikaela baka pepparkakor. Så har det varit varje år sen vi var kanske, fyra? För två år sen bjöd vi även in Charlotte i det årliga baket, hemma hos Mikaela. Hon ska känna sig väldigt hedrad som fick vara med om denna högtid! I alla fall såg det i alla fall ut så här.
min stolthet
vi var på väg
min fina vänner var redo
jag var fruktansvärt koncentrerad
mikaela var taggad. magnus gjorde glögg
hanna förstörde degen.....
mikaelas mamma ville också vara med. det fick hon såklart!
han trodde (tror) att hon är något
storhetsvansinne
välkommen till baket charlotte, nu för bebisförklädet!
min förkläde var mer ärligt än hannas
jag var fortfarande extremt fokuserad
peddoblicken
ja, precis.....
det kallas konst :)
jag hade glömt hur bra jag är på att baka peppisar!
hanna tröttnade och smet till julkortstillverkningen, men jag tog henne på bar gärning
oj va mjöliga vi blev!
hihi, du är fin
ho ho ho
till slut kom hon i i känslan, och baket

hälsa från ditt ex

Imorgon ska jag se denna gudomliga människa. Han är en typisk person som man kan säga "god must have spent a little more time on you" till, utan att ljuga. Men då pratar jag så klart om hans utseende, men han är säkert snäll.. Inte för att jag bryr mig, för han är ju så jävla S-N-Y-G-G! Nu låter jag som en liten tönt, men det är ju sant? Man vill ju bara hålla honom i handen och nosa honom på halsen.
Nu sitter jag mest framför datorn och är sjuk, väntar på mamma och pappa, och på mat. Jag sitter och är arg för att jag inte kan gå på min fina vän Charlottes middag! Den som kom på att livet suger var en jävligt smart person!
Jag antar att det blir sushi, nägot tv-program och sen sova i soffan.. Vill ni veta hur jag ser ut nu, sliten, osminkad och snygg?

min hemliga syster

Här är jag och min syster Alicia. Ni kanske inte visste att jag hade en syster? Hon är ca 1,5 år yngre, men de flesta tror att vi är tvillingar när de ser oss. Ni kan ju tänka er hur jobbigt det blir med killarna!
Visst är vi rätt lika ändå?

att prata i koder

DU, som liknade honom vid en tröja. DU som sa att han var patetisk. DU som aldrig mer skulle prata med honom. Det passar tydligen nu, när han är på REA och ingen annan vill ha honom. Grattis 29.50:-!
När hans den som äger hans hjärta har tröttnat gäller det att passa på. Det är bra tänkt. Nu är han ju liksom som en tröja som har gått upp i sömmarna.


sjuk

Om Emser har laxerande verkan är jag ute på riktigt hal is.... Ni som trodde att ni skulle se mig på gymnasiemässan idag (där jag brukar hänga).... LURING! eller jag skulle ha befunnit mig där, men jag är fortfarande sjuk..
Gymnasiemässan har bytts ut mot OC.
Jag skulle bli en perfekt pedofil....

min snälla mamma

Min mamma är bäst.. Hon kom nyss hem med....
Nu är det dags för paradise!

sjuk

Jag är ju jämt sjuk, kan ju lika gärna stanna hemma jämt!
Nu tittar jag på The Hills och pluggar, bra kombination. Dagen har i stort sätt bestått av solsidan..
Så här känns det...

här ligger jag på mattan och myser

PUSS!

knasigt

Jag kan vara den sämsta personen i världen på att blogga! Idag är jag i alla fall inte på topp.. Har pluggat lite, och nu ska jag välja vilka av mina tre pågående böcker som jag ska läsa. Eftersom jag läser, och läser, och läser hela tiden så håller jag på med tre samtidigt..
Ska jag läsa.....
Den man blir glad av?
Den som är intressant?
Eller den man blir helt knäpp och paranoid av?

hejdå mona, jag kommer inte att sakna dig!


Maybe that's what happens When a tornado meets a volcano

Oj, nu var det länge sen sist! Det har hunnits med mycket, mycket plugg och en ettornas afton!
Förra helgen gjorde jag det här:
Idag har jag jobbat, och nu har jag ont i halsen.. Igen! Min kväll kommer i alla fall bestå av Paradise hotel Danmark och choklad!
Min bästa vän och jag! (Nu fick du konkurrens, Hanna!)
Här har ni vännerna som ALLTID finns där!

trött

Jag orkar inte skriva nu, så jag skriver sen. Men nu skrev jag ju i alla fall.
Fina Hannes, jag och Hanna har också varit fjorrar! Nåja, åtminstone jag och Hanna. Hannes var och är mest vår beundrare

min danske side

Ja, nu har jeg troede, jeg skriver et indlæg om den danske. Ikke at jeg kan være dansk, men jeg synes det er meget sjovt at snakke med den. Det lyder lidt ligesom den grød i min hals, når de taler. Snart Hannah her, vil vi "plug", vil det sandsynligvis gå så slemt som sædvanlig!
Hugs
Vi er godt tildeles til alle, en smuk dejlig familie?

Alla drömmar vi har drömt, det vackra som vi nästan glömt

Nu är det dags för mig att sova, imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och åka till välllingby! Några saker måste inhandlas på BR... Nej, godnatt från Lovisas sköna säng!

s-liten tjej efter jobbet


rädd

Se inte paranormal activity 2, om ni inte vill ha allvarligare sömnsvårigheter ett tag. Jag somnade med lampan tänd klockan fyra, detta var efter att jag hade tänkt efter om den läskiga tjejen i filmen verkligen skulle ha någon anledning att döda mig...
Nu ska jag skriva lite på min historia, sen är det dags för jobbet!
PUSS
Jag ser ungefär lika läskig ut som hon i filmen

ensam hanna söker

Det här är min vän Hanna.. Hon har uttryckt väldigt många gånger hur gärna hon vill ha en pojkvän! Så, om du är intresserad av att undersöka detta närmare är det bara att höra av sig till mig: 0704810462
Det här är alltså andre säsongen av "ensam krulltott söker!"
Som ni ser har hon också stora brööööööööööööön

idag har varit vi på promenad i skogen


Ett kärt återseende!

Ja.. Trött är jag inte i alla fall, inte efter en kväll med fröken Mohammar! Vi låg som vanligt dubbelvikta av skratt. Vad vi skrattade åt? Ja, det har jag faktiskt inte den blekaste aning om! Nu ska jag i alla fal hoppa i sängen, imorgon ska jag börja dagen med en härlig promenad. Halva lovet har ju passerat förbi i blixtfart nu! Usch och fy! Godnatt!

pump it

Som sagt, det spritter i hela kroppen.. Så nu ska jag gå ner i garaget och träna lite, sen blir det raka spåret in i duschen! Och samtidigt som jag står där nere och trampar som en idiot kollar jag på paradise hotel!
PUSS
NKV!

So I don’t look back Still I’m dying with every step I take but I don’t look back And it hurts with every heartbeat


det spritter i kroppen

Synundersökningen gick bra, även om jag måste tillbaka nästa tisdag. Har fått nya linser som jag ska testa! (Om någon bryr sig..) Jag tror att jag måste gå ut och rasta mig i regnet nu, det spritter i hela kroppen av att sitta still!
annars pluggas det för fullt....

paradise!

Nu sitter jag klistrad framför paradise hotel igen, kom igen Lovisa! Men efter det ska jag sätta igång att plugga, bums! Sen ska jag iväg på andra äventyr, dags att kolla ögonen.. Igen!
PUSS

Nov. 2, 2010

Sjuk? Ja lite sjuk är jag nog efter gårdagens gardasilspruta, inte pga innehållet. Utan pga chocken över att ha tagit en spruta! Usch och fy! Men lite feber hade jag igår på kvällen.
Idag gjorde en smaskig tjockpannkaka! Efter att jag hade slukat den (nåja, inte hela kanske) så tog jag en promenad. Jag har också klarat av en av två synundersökningar och lite IKEA. Jag har också kollat på desperate housewives och paradise hotel!
Puss och godnatt!
kul väder....
AJ :(
när jag är rastlös....
så här bra blev min pannkaka!
sen gick jag och mina fina (?!) hörlurar ut!

RSS 2.0