Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag tycker att det är svårt att definiera en "bästa vän", för jag har så många fina vänner! Men jag måste nog säga att det finns en fillur som är lite bättre än alla andra.. Hon heter Hanna, har blont hår och stora bröst, vilken dröm va?
Ibland styr vi upp oss....
Och ibland är vi oss själva....

mami


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana jag har är att konstant äta sötsaker, inte för att jag tror att jag kommer bli en fetknopp, men det är inte bra i alla fall. Jag får sockerkickar, blir jättetrött och arg sen, jag kanske får mitt första hål i tänderna, och i värsta fall dålig hy!
De här synderna bakade jag i veckan!

en ny kompis

Idag fick jag en av mina knäppa idéer! Jag och mamma var på en av våra vanliga promenader på isen, då kom jag på det. Jag ska köpa en hamster! Jag gillar inte hamstrar för de bits och sover bara, men jag vill i alla fall ha en hamster. Den kommer ändå bara leva i två år. Den ska heta Torsten och få en fin bur.
Hoppas Torsten blir lika cool som Alvin och gänget!

min nya hobby...promenera på isen


Sally kom på besök idag och var hemskt sugen på min lunch




Jag och mamma på isen




Pappa och mamma



Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Ja, först skulle jag skrika rakt ut i 5 minuter av lycka. Springa några varv runt huset och sen hoppa lite i sängen! Efter det skulle jag, tråkig som jag är sätta in det mesta på ett sparkonto.... Eller? Nej sådan är inte jag, jag skulle förmodligen shoppa tills jag svimmade, åka till något roligt ställe. SEN skulle jag sätta ni resten på ett sparkonto och nalla lite då och då!




godmorgon


Dagens budskap

"Smile and the world smiles back."

word


Walking gets too boring when you learn how to fly

Skänk mig livets överflöd, jag kan undvara det nödvändigaste

-

Nu är det gjort, nu är det väl bara att vänta på hemskheterna.

en annan del av bromma säger godnatt!

Tack för denna liknelse, Hossam!

Ni som har frågat vart jag står politiskt, här får ni! Detta skrev jag ca en vecka innan valet 2010.

Därför röstar jag på Moderaterna…

 

Jag vill ha en fortsatt arbetslinje, jag vill ha fortsatt rut-och rot-avdrag, jag vill ha friskolor och fler betygssteg, jag vill ha välfärd före bidrag och jag vill ha fortsatt ekonomisk trygghet. Jag tror att utan den tydliga arbetslinje som Alliansen har haft så hade konsekvenserna av finanskrisen varit mycket större! Det är fler som arbetar i Sverige idag än vad det var för fyra år sedan. rut-och rot-avdragen för hushållsnära tjänster och renoveringar hemma har skapar fler jobb för unga. Till exempel så jobbar flera studenter idag hemma hos elever i grundskolan eller gymnasiet med läxhjälp. Det finns andra som jobbar med att städa, båda detta är exempel på två saker som har blivit möjligt med hjälp av avdragen. MUF vill införa avdrag för IT-tjänster i hemmet. Det finns många studerande unga som är duktiga på datorer och många äldre som inte är det. Om de som inte är så duktiga på datorer får hjälp av unga som är det. Om det blir billigare att få hjälp med datorn som krånglar så kommer fler unga få jobb vid sidan av studierna.

 

Det fria skolvalet gör att alla elever själva kan välja vilken skola man ska gå i, oavsett vilken skola man bor närmast. Jag tror att detta leder till att skolorna inte är lika uppdelade. Annars skulle man gå i samma skola som alla i område där man bor, det skulle leda till ett mycket mer segregerat samhälle. Jag är också för friskolor. Alla elever tycker inte om samma saker och lär sig inte på samma sätt. Därför är det viktigt med valfrihet och skolor som har många olika inriktningar. Jag gick själv i en friskola i tre år i grundskolan, och det var mycket bättre studiemiljö än i den kommunala skolan jag gick i innan. Jag vill också ha ett rättvisare betygssystem! Jag tycker att man ska ha betyg från en tidigare ålder. Jag tror att detta gör att man tidigare kan hitta fel, t.ex. läs- och - skrivsvårigheter. När jag började åttan och skulle få betyg för första gången hade jag ingen aning om hur jag låg till i de olika ämnena. Jag vill också att ett flerskaligt betygssystem ska införas, allt för att det ska bli mer rättvist!  Det är ofta man ligger precis emellan två betyg, t.ex. VG+, men det blir bara VG på pappret. Ett flerskaligt betygsystem skulle ge mer exakta och rättvisare betyg. Jag tycker också att man ska ha rätt till att överklaga sitt betyg. Många gånger så tycker jag att lärarna kan vara orättvisa och svåra att prata med. Det värsta som finns är att få ett slutbetyg och känna att man är värd mer en så, och man vet att man inte kan göra någonting åt det. Om man sen inte får ett högre betyg i alla fall så visar det bara att man var värd det betygen man fick från början.

En bra välfärd tycker moderaterna och jag bygger på en bygger på att skapa trygghet genom livets olika skeenden. Moderaterna prioriterar resurser till skolan och sjukvården istället för att lägga pengar på utbyggda bidragssystem.

 

Moderaterna vill också agera kraftigare mot brottsligheten. Polisen och domstolar ska arbeta mer effektivt. Man ska koncentrera sig ännu mer på det förbyggande arbetet och unga som begår brott ska alltid mötas av tidiga insatser. Dessa är några av många anledningar till varför jag väljer att rösta på moderaterna.

 

Så varför väjer jag att inte rösta på de röd-gröna? En av anledningarna till att jag inte röstar på dem är för att de vill införa en ungdomsskatt som fördubblar arbetsgivaravgiften, alltså den skatt som arbetsgivaren betalar ovanpå lönen. Jag tror att detta är farligt för alla unga som vill jobba. Det ska inte vara dyrt för arbetsgivarna att anställa unga, det skapar inga jobb! De vill även slopa rut-avdraget, om man slopar det kommer det försvårar inträdet på arbetsmarknaden för vissa. Dessutom kommer den svarta marknaden öka. De vill också avskaffa kärnkraften, detta anser jag inte vara en lösning idag. Kärnkraften står för ca 50% av Sveriges energiförsörjning, vi har ännu ingen energikälla som kan ersätta den energikällan idag. De röd-gröna vill också återinföra förmögenhetsskatten. Detta tycker jag verkligen inte är någon bra idé, den drabbar inte dem som är allra rikast mest, samma sak med

fastighetsskatten! Många köpte en stor villa när de var unga, och priserna inte alls lika höga. De investerade i ett hus utan att egentligen ha så mycket pengar på banken. De kanske än idag bor kvar i samma hus och de har fortfarande inte så mycket pengar på kontot. Eller de kanske lever på sin pension. Dessa personer får betala höga skatter, endast för att de bor i ett stort hus som de har levt i hela sitt liv! Förmögenhetsskatten drabbar alltså inte de människor som är rikast, dessa skatter drabbar medelklassen. Den driver ut folk ur sina bostäder och skapar ännu mer segregation. Jag tycker också att det är orättvist att man inte ska få bo var man vill utan att behöva betala för det. Jag tycker också att förmögenhetsskatten är fel! Många människor har kämpat hela sitt liv för att lyckas i livet. Kämpat i grundskolan, kommit i på ett bra gymnasium och sen kämpat sig igenom en lång läkarutbildning. Ska dessa personer sen straffas för det? Förmögenhetsskatten driver också ut pengar ur Sverige. De som har stora förmögenheter väljer att ha sina pengar i andra länder istället. De investerar i andra länder, detta driver ut pengar ur Sverige. Så vilka är det egentligen som straffas av de röd-grönas skattehöjningar på arbete, bodstad och även bil? Ja, det är den vanligt arbetande svensken, pendlaren, den ensamstående mamman och pensionärsparet som kanske inte har råd att bo kvar i sitt hus om förmögenhets och fastighetsskatten återinförs.

 

Vänsterpartiet tycker att man inte ska ha några betyg utan att man istället ska införa skriftliga omdömen. Detta är något jag inte alls stödjer, jag tycker att deras teori om att man att detta skulle leda till att man ska plugga för att lära sig är helt absurd. Jag tror att betygen motiverar en, utan dem så tappar man motivationen. Betygen är ett bra mått på kunskap, man pluggar inte mer för att man inte har betyg. Om man har ett MVG i ett ämne så behärskar man MVG-kriterierna. Precis som att man skulle få ett bra skriftligt omdöme. Jag förstår inte riktigt vänsterns tanke att man inte ska plugga för att få bra betyg. Vad är det som säger att man skulle plugga för bra betyg men inte för ett bra omdöme? Hur ska man kunna söka in på gymnasiet och högskolan med ett skriftligt omdöme? Ska de sitta och läsa alla skriftliga omdömen och ta in dem som de tycker verkar bäst?

 

Det var några av många anledningar till varför jag inte röstar på de röd-gröna.



I might steal your clothes And wear them if they fit me

I varje äldre person finns en yngre person som undrar vad fan som hände.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Intressant kategori! För som de flesta som läser min simpla blogg vet så har jag blivit så extremt felbehandlad av en kille som jag en gång föll för. Men det finns nog ändå killar som mina vänner säger "Lovisa, den där killen är typiskt din smak!"
Till att börja med så har jag aldrig pussat på en blond kille, jag har inte heller hoppat i säng med en blond kille. Nej, det är brunetterna som attraherar mig! Fint leende är också viktigt, och man måste ha glimten i ögat. Men det som attraherar mig mest av allt är charm, en charmig kille kan ge mig fjärilar i magen på en sekund!
Personlighetsmässigt så gillar jag killar med bra självkänsla och som är jävligt sköna! Jag vill inte ha någon jävla torrboll som inte kan garva åt saker som jag skrattar åt. Någon som man kan munhuggas lite med och som jag kan kalla för fula saker, utan att han blir sårad. För om man är tillsammans med mig får man nog räkna med ett "håll käften jävla cp" eller "hooooooora" rakt upp i ansiktet lite då och då. Sen är det ju ett plus om killen i fråga förstår min humor också...
Det är också viktigt att min drömprins har pondus! Det är så sexigt med killar som är säkra i sig själva och har mycket värdighet. Intelligenta killar gillar jag också (därför undrar man varför jag var tillsammans med Andreas IG Larsson i två år....)
Jag skulle kunna göra listan lång, men detta är nog stereotypen av en kille som jag skulle kunna falla för. Det kanske inte är lite krav, men jag vet att dessa killar finns!
Vem är inte lite småkär i denna pojke?

idag gled jag mest runt i svarta manchesterjeans grön t-shirt och hängde lite med hanna

Nu promenad, sen thaimat och sex and the city!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag vill ha en hund, jag har alltid velat ha en hund. Jag älskar hundar, och hundar älskar för det mesta mig. En Jack Russel vill jag ha, och jag vet att jag kommer få det en vacker dag!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har 10000 saker jag ska göra. Men mitt främsta mål i livet är att bli lycklig och rik, nu var jag ärlig. Jag skiter i allt snack om att pengar inte är lycka, men det är det visst. Pengar gör att du kan göra vad du vill, och slipper begränsa dig. Jag vill ha ett roligt jobb, en snygg man och två barn. En son och en dotter. Jag ska aldrig bli en sådan mamma som glömmer bort min kvinnlighet, klipper av mig håret och går runt med uppkavlade jeans.
Mamma Lovisa

nu kan sommaren 2011 komma!

För ett tag sen beställde jag massa kläder från H&M, jag tycker att det är hög tid att visa dom på! Nu får ursäkta min något vinterbleka kropp..



En tjusig långklänning


Som är väldigt fin i ryggen


En blå klänning med volanger


En likadan fast rosa, som en prinsessbakelse!


En fin bikini med blommor på och volang på överdelen




En röd bikini med volanger på båda delarna


Min nya älskling låg i brevlådan idag!


Nu är det dags att hämta paket på posten!

fick mig just ett gott skratt när jag läste kommentarerna på en gammal bild

Bromma mot Blackeberg...

åh nu dör jag lite


någonting jag aldrig ska göra

Jag ska aldrig i hela mitt liv tatuera mig, om det inte händer någon hemskt! Jag tycker att det är otroligt få människor som passar i att ha en tatuering, men jag vet några. Jag kan verkligen tycka att en tatuering kan förstöra till exempel en fin uppklädnad till en fin fest. Nej, jag är nöjd med ett hål i varje öra, mer än så vill jag inte förstöra min kropp. Inga tatueringar och inte fler piercingar!
Naturellt = snyggt

idag

Idag stod jag på öppet hur i blackan, med resten av BLGs elever kändes det som? Efter ett antal gymnasiemässor och öppna hus där jag har agerat representant för min fina skolan, så tog jag det lite lugnt idag! Egentligen borde tvåorna och treorna vara frontfigurer utåt för skolan just ni, för vi vet vad det innebär att gå Blckeberg, på riktigt.
Nu blir det god natt!

käre mamma och pappas plånbok, när jag fyller 19 önskar jag mig (bland annat) det här...

ACNE rifle
Hermes armband (i orange)
louis vuitton speedy bag, eller någon annan fin väska

Dagens budskap

"Love conquers all."

den här fick också bli min


efter en promenad och lite prat med hanna så känner jag mig lite bättre


jag har förälskat mig i en klänning, det får nog bli min studentklänning


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favoritårstid är utan tvekan sommaren, men sen är det ju lite så att man vill ha den årstid som det inte är. Ibland kan jag vilja ha lite vinter på sommaren! Det sköna med sommaren är framför allt att man är ledig, brun och slipper varma kläder. Man kan bada hur mycket man vill och vara ute och busa hela nätterna, utan att frysa. Allt blir bara mycket lättare på något sätt, man tänker inte efter lika mycket. Dessutom finns det mycket godare frukter, persikor, jordgubbar och massa andra goda bär! Sen kan man grilla mycket lättare, det är smaskens! Dessutom tycker jag också att man alltid är lite pirrigt kär på sommaren, eller?


Sommaren 2010 sammanfattar jag så här:



dagens svåraste val

Bottega Dark Brown
eller...
Diamond Light Pink

Dagens budskap (som passar väldigt bra in på hur jag känner just nu)

"Don't bother. It's not worth it."

den här låten ska spelas på mitt bröllop, vare sig min man vill det eller ej! punkt



Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Just nu vill jag nog bara mysa med någon, för jag fryser. Frivillig någon? Annars vill jag bara träffa alla mina underbara vänner och få skratta lite!

When I'm ready to give in Will you pick me up again?



 


Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så var det så här fint..




Så jag åt frukost...



Sen gick jag ut på isen med mamma...





Jag hittade en strumpa...













Vackra Södra Ängby.. Man ser till och med lite av mitt hus




Något sött par hade gjort ett fint hjärta i snön...



Och jag kunde ju inte vara sämre...



I am a material girl


 




Boys may come and boys may go
And that’s all right you see
Experience has made me rich
And now they’re after me, ’cause everybody’s
Living in a material world
And I am a material girl
You know that we are living in a material world
And I am a material girl

mitt liv suger

Planerna var fest hos Peder, min mitt tillstånd svek mig. Istället blev et middag med trevliga gäster! Nu väntar sängen på mig



Så här går det till när familjen van der Schoot har besök...

utan dina andetag



okej, då kör vi... Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig


Muzicons.com

först börjar jag med att bjuda på den finaste bilden jag kunde hitta!

Okej.. då måste jag fundera ut 10 fakta om mig själv

  • Min farfar är från Holland, därför har jag ett efternamn som är ävldigt osvensson!
  • Jag har två skrattgropar, fast  den på vänster sida är större än den andra.
  • Jag har haft glasögon sen jag var två år och ser som en jävla kratta annars.
  • När jag var liten var jag den enda tjejen i min klass som inte gick på fotboll, dans blev istället min passion
  • Jag har gått på teater i flera år och fullständigt älskar att stå på scenen!
  • Första gången jag kallade min pappa för gubbjävel så var jag 3 år.
  • Jag är livrädd för fåglar, och har därför väldigt svårt för platser där det sitter massa äckliga duvor som bajsar och äter gammal korv.
  • Jag brukar ofta titta på Skärgårdsdoktord och har boxen med alla avsnitt
  • Jag avskyr katter, dom är bara lömska och äckliga. (Den enda katten jag tycker om är Mikaelas)
  • Mina älsta vänner heter Hanna Mohammar och Mikaela Lindstedt. Vi har hängt ihop sedan Mikaela var 3 och jag och Hanna var 4, och ingen kommer någonsin kunna ta den platsen dom har i mitt hjärta!





det var tvåtusental snebena och idomin


Muzicons.com

Blackan har förvandlat mig från fjorre till rätt cool tönt...

Sommaren mellan nian och ettan:


























sommaren mellan våan och trean...












Nej, det är nog dags att bli fjorre igen!

jag bara myser


Som ni vet är jag en jävla tönt, så jag tyckte att det passade min image att sno detta från paows blogg!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

tagg


Vi går varken kultur eller natur så vi behöver ingen censur. Vi gillar samhällsstruktur och kommer i april inte vara så sugna på att läsa mer kurslitteratur. Vi kommer vara som ett gäng vilddjur som just släppts ut ur sin bur. Studenten tar vi med bravur! Så alla vild - och toffeldjur vakna upp från er vintertupplur, glöm er bantningskur och kom och upplev lite av samtjejerna på Blackans festkultur! Sjung som en mistlur eller dansa tills du är genomsur, glöm all struktur. Håll i er, denna skiva kommer bli en riktig åktur!!!!!

Min beskrivning till vår skiva... Är jag taggad? OM JAG ÄR!!!!

bästa sättet att bota ångest


like a virgin

Jag har suttit och kollat på massa gamla bilder, och fy så nostalgisk man blir! Ibland vill man ju liksom vara 14 igen...


Out of the darkness and into the sun

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance,
Make a change, and break away

I cannot cry Because I know that's weakness in your eyes I'm forced to fake, a smile, a laugh Every day of my life My heart can't possibly break

Nu ska jag skicka tillbaka min tröja som jag fick hem igår, det var två hål i ärmen. Sen ska jag titta på SATC och tycka synd om mig själv!

I know you know my boyfriend is out of town so have a drink, let's talk it over So many things I shouldn't be saying now You know I like my boys a little bit older I just wanna use your love tonight


ikväll chillar jag med sally

snart ska vi titta på morden i midsomer

uppdatering

Nu kanske ni undrar var fan jag har befunnit mig dom senaste dagarna...
I söndags var jag hemma hela dagen och pluggade, på kvällen begav jag mig hem till Pontus. Jag hade på mig mina finaste kläder.. .
Blöt i håret var jag också
I måndags var jag i skolan, när jag kom hem gjorde jag god lunch till mig själv och bakade muffins!
På kvällen kom pappa hem med en stor påse från Nathalie Schuterman, PRESENTER!!! Tänkte jag... Och presenter var det, till mamma och lite hade han köpt till sig själv också.. Men inget till mig, jag fick istället två block från Åhléns av mamma.
På Kvällen låg jag och pluggade i min sköna säng.
Igår hade jag prov, det gick åt helvete om någon undrar. :) Provet var den enda lektionen jag gick på, jag kände mig inte bra.
På morgonen låg jag i sängen och mös
Sen rotade jag fram mina slappa kläder, och fina stövlar och begav mig till skolan!
Mina fina juicy couture-strumpr hade jag på mig också!
När jag kom hem började jag rensa lite bland mina väskor. Vissa av dom ska få åka ner i källaren med dom andra väskorna.
Röriga väskor
Sen klippte jag ut en jättefin gubbe ur mitt uppdruckna mjölkpaket. Han fick heta tiger-Sven och bor nu i mitt köksfönster

Ont i hjärnan

Så fort mitt internet hemma, jag och mitt psyke mår bättre så levererar jag ett lååångt inlägg! Tills dess ligger jag nerbäddad, avstängd från omvärlden!

Dagens budskap

"People are lonely because they build walls instead of bridges"

solsidan för i helvete!


klar

ÄNTLIGEN KLAR med engelskan! Nu ska jag basta för att fira, sen ska jag äta lammytterfilé med potatisgratäng! Jag dör lite va gott det låter!
OnePiece Lollipop
den här ska jag nog slå till på, jag får inte nog av dessa sköna sparkdräkter!

knasigt värre

Nu sitter jag här med min engelska, läst om hinduismen har jag också gjort. Åh så duktig jag är! Det jag snappade upp från från kapitlet om hinduism i religionsboken var det här: ‎"Brudbränning drabbar tusentals kvinnor varje år. Om mannen och hans familj är missnöjd med kvinnans insats i köket eller ifrågasätter hemgiften, kan det ske en "olycka" i köket. Mannen häller bensin på henne och tänder på, ofta med hjälp av sin mor. I många indiska kök finns öppen eld eller gasspis och man kan hävda att en olycka skett i köket" En mycket trevlig religion, helt enkelt!

Sen undrar jag vad som är lurt med mitt nya schema? Hade dom tänkt sig att jag ska läsa psykologi B och Engelska C parallellt eller?

ÄNTLIGEN

FAN VA SÖNT ATT DET REGNAR!! Då kanske den här jävla snön som förstör mitt liv försvinner snart! Nu ska jag plugga religion och äta mums mums! Pyss


mmm

Nu ligger jag i soffan, tittar på Hipp Hipp och väntar på att Hanna ska ringa. Lite sushi har jag hunnit trycka i mig också!
Nu ligger jag som vilken tjockis som helst och tittar på tv, med chips på magen

min magiska påse

Idag är det en dålig dag. Jag har ont i huvudet, lite ont i halsen och till råga på allt så måste jag plugga. Dessutom ska jag vara lite barnvakt med Hanna ikväll, eller kanske åt Hanna? Mina glasögon är smutsiga också, så smutsiga att jag får ännu mer ont i huvudet. Det är ingen idé att jag tvättar dom heller, för dom blir bara smutsiga igen. Men när jag är på så här dåligt humör så brukar jag dra en lapp ur min påse med olika visdomsord. Egentligen vet jag inte om man kan säga att det är visdomsord, det är bara små fina budskap. Det är ca 100 kort, och det är lite roligt, för jag har en del kort som jag tycks få hela tiden, det måste vara ett tecken! Påsen med budskap har jag fårr från Grand Hotels SPA som heter RAISON D'ETRE. Jag drar helt enkelt ett kort ur den här påsen varje dag, och från och med nu ska ni få ta del av den magiska påsens budskap. (Det finns även en ny kategori för detta på bloggen som heter "dagens budskap")

Nu ska jag plugga engelska...
DAGENS BUDSKAP FRÅN DEN MAGISKA PÅSEN: "Never hesitate when crossing a cross road"






tack gud

ÄNTLIGEN KLAR!!!! Nu ska jag krypa ner i min stora säng och kolla på Glamourama! Sen ska jag sova jättegott, gå upp tidigt och åka hem till Pontus och mysa, för det hann jag ju så klart inte ikväll! GOD NATT
bara för att jag är så jävla snygg!!

åh gud

Utgång tänkte jag, men det tyckte inte gud, han påminde mig istället om min samhällsuppgift som ska vara inne 00:00. Så nu sitter jag med den här i min ensamhet. Hej då

paus

Nu är jag nästan klar med mitt samhällsarbete, bara liten del på analysen kvar. Ca, 10 sidor om koreakonflikten blev det! Efter att den är klar ska jag pusta ut lite, innan jag ska plugga religion. Nu ska jag unna mig en sen lunch, och sen är det bara att sätta igång igen!
Jag tror att gud vill hjälpa mig lite på traven idag för facebook fungerar inte, om det hade gjort det så hade jag inte ens kommit hälften så långt på min uppgift! Men gud, det får hemskt gärna fungera nu när jag har paus!

Ledig

Ledig betyder plugga, HELA dagen!

för länge sedan

År 2008 tog min år på Internationella Engelska skolan i Bromma slut
Jag får fortfarande rysningar när jag tänker på dig, det var en dag full av både lycka och sorg. Fruktansvärt arg var jag också på min pappa, för att han var i reklamfimsfestivalen i Cannes istället för på min skolavslutning. En riktig pappa går på skolavslutningar tyckte jag.
Hösten samma år började Blackebergs gymnasium, jag träffade massor med nya och underbara människor!
Camilla var en fin vän redan sen innan, och våra fjortisfasoner satt fortfarande kvar...
Det kom två nya Hanna in i mitt liv, en med min klänning på sig!
Lena gav mig smeknamnet "Harald"
Vi hade en rolig tjejmiddag hemma hos Daniella
Vi var två Lovisa i klassen. Här har ni henne och Lena
Väntan på den pizzan var lång för mig
Fina Carro får vi ju inte heller glömma!
Sofia gick fortfarande kvar i Engelska
Jag hade väldigt långt hår
Hannas mamma fyllde 50, det firade pappa och jag!
Vi hängde mycket på "trappan"
Fredrik och Carro
Våren kom till Blackeberg också

We're Going All The Way Up, We're Going Straight For The Top.

Efter läkaren så åkte jag och mamma till Ålstensgatan, jag handlade en fin cape från VILA på butiken apelsin. Vi köpte även lite godsaker på Gateau innan vi åkte hem. Nu har jag tittat på alldeles för många avsnitt av Glamourama, och det är verkligen hög tid att börja plugga! Puss så länge
Bilder från idag:
allmänt töntiga killar i min klass
söt camilla
sofie är allmänt sexig
lova var allmänt ful i mina glasögon
jag gjorde smaskiga plättar till lunch!

plättar

Kom hem från skolan för ett tag sedan, nu har jag precis ätit plättar och sen ska jag kila till läkaren. Mamma är snall och kommer hem, hon ska köra mig.. Jag hatar läkaren!

dröm sött

Åh sängen kallar. Och ikväll är en sådan kväll när jag önskar att det låg någon där bredvid mig. Någon som pussade mig på näsan och sa god natt, du är så fin.

jag var också en simpel fjortis

Åh, tvn står där uppe och ropar på mig! Jag har vart hemma och Hanna och myst och när jag kom hem så kom min fina farbror hem till oss. Nu är han och pappa nere i källaren och skruvar på cyklar. Ikväll ska jag hoppa i säng tidigt!
Ja, alla har vi tider och minnen som vi vill glömma!

And I know we were both too young

And I know we were both too young
Way back when we had our thing
And you're not the one that I think of
Every time that the telephone rings

And I know that what we had
Would not be called love by the ones who know
And I know it's been many years
And a hundred love-affairs ago


underbar

Cholé Schuterman, vad ska man säga? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag måste erkänna att jag tycker att hon är fantastisk! Hon klär sig som om hon var plockat direkt ur serien Gossip Girl, är 12 år gammal och har alla snygga kläder man kan drömma om. Hennes mamma Nathalie Schuterman driver butiken som har samma namn på Birjer Jarlsgatan.
Nu ska jag springa hem till Hanna och mysa lite, sen blir det plugg!

så är det

Det är så roligt med dom som kommenterar på mina inlägg om mitt ex anonymt och skriver typ "mytoman". Jag vet ju att det är Andreas kompisar som sitter där och inte vågar träda fram men sina riktiga namn. Det är gulligt att ni vill skydda honom, men han vet lika väl som jag att detta stämmer. Det finns massor med andra människor som var med vid båda dess tillfällen, band annat en del av hans kompisar. Och alla 93or i Bromma som ser upp till honom, typ Anton. Jag begär inte att ni inte ska tycka om honom, för han är säkert en jättesnäll kompis. Grymt roligt kille som kör forza Bromma och skriver "Fuck the future live today" på en stor skyllt osv. Tycker bara att det är nyttigt om alla tjejer han raggar på där ute får veta vilket svin till pojkvän han var.

Puss

Nu säger jag snart god natt ill geografin och hej till sängen!

vi var barn som ingen ondska kunde nå

Jag gråter en skvätt när jag lyssnar på den här texten och tänker på min barndom, 
 min uppväxt med Hanna. 
Vart tog allt vägen? I vår kommer jag stå där med min fina,
 vita mössa och vinka hej då till bardomen, för alltid. 


Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.

Somrar svepte fram,
jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.

Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå

Världens absolut finaste text, och oj så fint den stämmer in på oss

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.

Somrar svepte fram,
jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.

Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå

Världens absolut finaste text, och oj så fint den stämmer in på oss

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.

Somrar svepte fram,
jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå

Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.

Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå

När vi är tillsammans är jag lycklig!

Geografi, min nya vän. Åh så kul, jag njuter verkligen av varenda minut som vi spenderar tillsammans, och när vi inte ses så längtar jag verkligen. Längtar efter geografibokens lena sidor mot mina händer, längtar efter känslan av att läsa om något spännande som demografi. Ååh så underbartm hopplöst förälskad jag är i denna geografi!
När vi är tillsammans är jag lycklig!

I'm gonna love you like Like I've never been hurt before I'm gonna love you like I'm indestructible


fint

Någon sa en gång till mig: "Du är hatat av alla i Bromma gymnasium!"
"Jaha" sa jag och skrattade lite.

Nu kom hannas bilder från våran fina sommar tillsammans upp

Jag och Hanna på Mallorca
Jag och Alicia - midsommar på Marö
Jag och Alicia - midsommar på Marö
Jag och min hora
Jag på Marö
Jag är ett helgon
Jag och fina Hanna
Marö är det bästa jag vet
Fina Anna och jag
Typ ba chillar i båten
Galen brud på Mallis
Jag och mami
Mat
Jävligt snygg turist
Bästa vän
Jacob, Erik och jag
Johannis, Hanna och jag
Världens finaste lilla familj
Rynkorna kommer tidigt
Världens bästa myshus
Om någon vet varför menyn på min blogg har hamnat längst ner, så kan den personen gärna få berätta det för mig

första dagen i skolan

Trodde ni att mitt plugg var slut där? Nej, nu ska jag plugga geografi. Första dagen i skolan var okej, det var roligt att träffa alla underbara igen! Nu måste jag plugga. puss på er
Jag tog en söt bild på Hossam idag!

på min håltimme...

Jag började dagen 8.00 med religionsprov i två timmar, skönt! Nu har jag håltimme till ett och är därför hemma och äter. Tittar på Paradise Hotel gör jag också! PUSS

sorgligt

Ni vet kärlekshistorian jag berättade om? Den som jag känner mig redo att prata om nu.
Galenskaperna slutade inte här..
En kväll när jag var på födelsedagsfest hemma hos min kompis, och Andreas hade nog börjat inse att han aldrig skulle få mig tillbaka. Jag var skyldig Andreas ca 100 kronor, och ca klockan två på natten ringde han mig och ville ha sina pengar. Jag hade för vana att inte svara när han ringde mig konstant, och denna kväll ringde han säkert 50 gånger. När jag väl svarade sa han att jag var tvungen att sätta in pengarna på hans konto genast, annars skulle han lägga upp bilder på mig på facebook. Han sa att han hade tagit bilder på mig naken när jag inte visste om det, han sa att han hade tagit dom när jag sov, eller liknande. Jag sa som det var, att jag var på fest och verkligen inte hade möjlighet at sätta in pengarna nu, vid denna tidpunkt hade jag inte fyllt 18 och kunde därför inte föra över pengar utan mina föräldrars hjälp. Det hela slutade med att det gick så långt, (och han fortsatte hota med dessa bilder) att jag fick ringa hem och väcka mina föräldrar och be dom sätta in pengar till Andreas. Han blev nog lite besviken, för nu hade han ingen anledning att höra av sig till mig längre.

just like a prayer

Nu, promenad med mamma! Sen plugga!

got 2

I got to, got to let you down
But in an hour I will change my mind

It is like magic to me
Making mistakes and be forgiven easely


Ser jag road ut? då ljuger bilden


En kärlekshistoria

Jag ska berätta en historia för er, en rätt fin "kärlekshistoria mellan två personer", mig och mitt ex A
Ja, det var en rolig historia.
En gång i tiden för länge sen var jag tillsammans med A, det kan ha varit ett av mitt livs största misstag, han är en typisk människa som kör med folk. Han manipulerar, han vet precis hur han ska göra för att man ska göra som han vill. Dessutom kan han inte vara trogen, han var tvungen att hålla på med andra tjejer, dom han hann med såg ut så här:
Maria Tulle Hansen
Nej, jag tycker inte heller att dom är speciellt charmiga.
Men till slut verkade jag vara den enda som fick nog av honom. Jag stod ut med att han kallade mig ful, att han kallade mig hora, att han sa att jag var värdelös. Jag kunde sätta mig över det, jag är starkare än att jag lyssnar på den skiten. Men en dag fick jag nog, han och jag hade inte varit tillsammans på en evighet och så var vi på samma fest. Jag råkade glömma min mobil inne på toaletten, och jag insåg att han hade gått in där efter mig. Jag visste att om han såg att jag pratade med en annan kille skulle han bli galen, han kunde inte ta det. Min fina vän Hanna knackade på dörren och låtsades att vår andra kompis Charlotte mådde dåligt. Allt för att jag skulle få tillbaka min mobil, utan att han skulle ha läst mina sms. När han väl öppnade dörren, tog han tag i halsen på min klänning och slängde ut ut mig genom yttterdörren så jag trillade över en träkant och gjorde illa foten. Han skrek dom mest fula ord man kan tänka sig efter mig. Han sa att han hoppades att min farmor (som vid denna tidpunkt låg på sjukhus) skulle dö. Han sa att han hade legat med massa tjejer under vårt förhållande osv, då hade han förmodligen även klamydia. Något jag inte vet eftersom jag äcklades över att ligga med honom, och därför gjorde jag det inte på flera månader. Hanna, slet med mig in på toaletten där jag satt och inte kunde andas för jag var så rädd, rädd för killen jag hade vart tillsammans med två år. Han stod utanför och bankade på dörren och jag visste att om jag gick ut skulle han slå mig. Till slut kom jag ut, då puttade han in mig i dörren, han kallade även Hanna för hora. Precis där han reste knytnäven kom hans kusin som hade legat och sovit på övervåningen och stoppade honom. Jag gick ut och ringde en taxi, jag ville därifrån så fort som möjligt! Efter mig kom Hanna och Charlotte, och självklart A. Han sparkade på min väska som stod på marken, så alla mina grejer åkte ut över hela vägen. Han hoppade på flera av mina saker så dom förstördes, jag hann precis rädda min kamera innan han hoppade på den också. Jag fick springa ner en bit för backen och hämta väskan som hade flugit säkert 10 meter, detta innan det kom en bil och körde över alla mina saker. När jag kom tillbaka hade min kompis Charlotte fått nog, hon gick fram till A, klappade till honom på axeln och sa "nu får det fan räcka"! A puttade till Charlotte så att hon trillade, nästa morgon hade hela hennes rygg svullnat upp, och hon hade även slagit huvudet i trottoaren. Denna kille har fortfarande tjejer som ser upp till honom, tjejer som vill ha honom. Jag fattar inte hur. Han mår inte bra, han har flera gånger hotat med saker som "om du inte kommer och äter middag med min familj ikväll kommer min mamma hata dig ännu mer," ja ni hör vilken nivå det ligger på.

min älskling ska få nya kläder


gud så skönt!

Imorse vaknade jag med mina två mysisar, vi åt frukost och gick upp till Blackeberg för att hämta ut ett paket på posten. Nu är det religion som gäller för hela slanten, trots att ögonen ät tunga och magen hungrig. Ikväll ska jag självklart kolla på let's dance, åh vad jag saknar dansen. En gång i tiden var dansen halva mitt liv, och jag gav mig inte förens jag var bäst.

Kompismys

Ikväll sover hanna och Sofia här, åh så mys! God natt

Nu ska jag gå ner i mina fula kläder och slitna ansikte och köpa thaimat med fina Hanna. Mums!


håller jag på att bli tönt?

Plugga nästa! Sen kommer Hanna hit för lite middag och mys, skotta måste jag göra också. Allt ska man behöva göra själv, dessutom ska jag besvara 100 frågor om mig.. Vi kan börja nu!

1. Tre namn jag lyssnar till: Lovisa, Loysan, Loppan
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är jävligt bra 
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag aldrig ger mig
4. Detta är jag rädd för: Vinterkräksjukan, fula gubbar
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Godis, glass och en puss
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Vara nära någon som spyr, gå tlll skolan utan att duscha, så på actionfilmer

7. Detta tycker jag om att göra: Äta, vara med Hanna, sova 
8. Detta vill jag göra just nu: Ligga på en solstor i Thailand och bli brun som en pepparkaka
9. Bästa känslan: När lönen kommer 
10. Värsta känslan: När pengarna är slut igen
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Jävligt snygg
12. Är jag kär just nu? Betuttad kanske
13. Jag vill gifta mig: Absolut, men jag kommer aldrig byta efternamn 
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Flyta till USA och bli framgångsrik. Skulle vara kul att vara en Victoria's secret angel någon gång också
15. Min käraste ägodel: Min gossekanin
16. Något jag vill ha i present: En söt hund
17. Detta har jag på mig just nu: Sparkdräkt
18. Favoritkläder : en fin sommarklänning
19. Favoritdjur: Hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Mycket
21. Favoritlåt just nu: Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Jag hatar det mesta
23. Stjärntecken: Vädur
24. En bok jag älskar: The game (nyttig att läsa)
25. En film jag älskar: Tomten är far till alla barnen
26. Tv-program jag gillar: Desperate housewives, skärgårdsdoktorn och solsidan
27. Favoritdoft: Herrparfym är trevligt
28. Detta äter jag gärna: Sushi
29. Dricker helst: Festis
30. Favoritgodis: Jag är mogen och gillar lakrits
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Jag vill gärna besöka Kina
32. Färg på mina ögon: Högst oklart.. lite blåa, lite gröna och lite bruna 
33. Min längd: Vet inte: 175 cm
34. Jag tror på: Mig själv
35. Jag spelar: jag kunde spela blockflöjt och basket en gång i tiden
36. Person jag beundrar: Farfar och blondinbella
37. Så här bor jag: I en villa i Bromma
38. ??: Oklar fråga
39. Det här tänder mig: Charliga killar
40. Det här gör mig avtänd: Håriga män
41. Favoritfärg: Det vet jag inte
42. Favoritcitat: Har inget, däremot ett motto... Stå på dig, annars gör någon annan det
43. En hemlighet jag vet: Hanna har stora bröst
44. Bästa present jag fått: Mamma och pappa var rätt snälla och gav mig livet
45. Senast köpta skiva: Coldplay
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina långa ben och mina skrattgropar
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Ingen idé att ödlsla tid på sådant tänkande
48. Udda förmåga/egenskap: Är helt konflikträdd
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En tiger
50. Vad lyssnar du på just nu?: Spotify
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Plugga och hänga med massa människor som jag tycker om
52. Var är dina föräldrar födda?: Stockholm och Norrland
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: The sims 3
54. Vilken är din favoritrestaurang? Wagamama, i alla fall det i London
55. När badade du i en pool senast?: I somras
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Ett antal
57. Hur många barn vill du ha?: 2
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Haha det är många
59. Hur röstade du i valet? Jag röstade självklart på Moderaterna fullt ut
60. Vad har du för TV-kanaler?: Så många att jag inte hinner se på alla
61. Har du åkt moped någon gång?: Jajamensan
62. Har du busringt någon gång?: Det var ett kul tidsfördriv när jag var yngre
63. Har du fått felparkeringsböter?: Det är säkert det första som kommer hända när jag får mitt körkort
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : Kanske när jag blir gammal och galen
66. Har du en egen trädgård? Japp, världens finaste dessutom!
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Seaside hotel
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Ja
69. Badkar eller duschkabin? Olika beroende på vilket humör jag är på
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Morgan Phålsson
71. Favoritpizza?:
capricciosa
72. Chips eller popcorn?: Popcorn
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Rosa eller rött
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Nej, men det låter som en härlig merit på listan
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Haha nja

76. Apelsin- eller äppeljuice?: Apelsin om den är färskpressad

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Igår med min och Hannas familj, vi år bland annat skaldjursgryta
78. Favoritchoklad?: Marabou
79. När röstade du senast?: Om vi skulle flytta fram religionsprovet, det var väl innan lovet
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: I somras
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Ja
82. Är du bra på matlagning? Jag kan när jag vill, men oftast vill jag inte
83. Klarar du att tanka själv?: Har aldrig provat
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej, man jag har varit sugen.. Man blir ju hjärntvättat när man ligger hemma och inte orkar sträcka sig efter fjärkontrollen
85. Pepsi eller Coca Cola?: Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Inte uniform, men arbetskläder
87. Vad var det senaste du handlade?: För egna pengar? Kläder
88. Har du kräkts offentligt? Skulle aldrig falla mig in att sjunka till den nivån (om jag inte blev akut matförgiftat typ)
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: Båda tack
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Det kanske kan hända
91. Har du ringt något betalnummer?: Ja
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Inte inom dom närmaste åren
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Min farmor
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Japp
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Säkert jag, som säger något drygt
96. Vad har du i din väska?: En jävla massa skit och en rutten mandarin
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: Smörjer in händerna och läpparna
98. Vad är du tacksam för idag?: Mina underbara föräldrar och vänner
99. Var hittade du den här listan?: På en liten fjortisblogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: Ingen ska behöva genomlida det







This is hardcore And I'm indestructible

Gud är inte ofta bjuden till min säng, men ikväll var han välkommen. Det var religionsplugg på G! Nu ska jag nog släcka lampan och sova, när jag vaknar imorgon kommer abonnemanget på mina iPhone fungera! Åh jag är prylgalen och lycklig.
Så, godnatt alla horor, hoppas ni inte har för ont i trynet (bokstavligt talat) av alla dörrar ni har fått på er. Nöff Nöff!
Jag hittat förresten något festligt i min religionsbok.. De sju dödssynderna som stämmer mycket bra in på mig!


Högmod- Att vara överdrivet nöjd med sig själv
Lättja/likgiltighet- Att vara lat och inte bry sig
Girighet- Att vara snål och kär i pengar
Frosseri- Att överdriver njuta av överflöd
skulle inte påstå att de tre sista stämmer så bra, stämmer in på någon annan jag vet däremot.
otukt/vällust- Att vara sexuellt lösaktig
vrede- Att vara grinig och förbittrad
Avundsjuk- Att ofta vara avundsjuk och missunnsam
Där har ni mig!

välkommen hem älskling!


godnatt

Nu är jag hemma från min myskväll och ska hoppa ner i sängen! Godnatt

sol

Fint äder = jag måste gå ut annars får jag ångest. Jag måste helt enkelt ringa Hanna och tvinga ut henne på en promenad med mig. Mina kläder har kommit från H&M, dom kan vi ju gå och hämta!


Dröm sött

Åh va min säng är skön, sidenlen och varm. Jag ligger och läser boken om kungen, tids nog ska jag sova.. Men just nu har jag det för mysigt för att sova. När man somnar så glömmer man hur skön sängen är och flyger in i mass drömmar istället. Det är typiskt att jag inte kan läggaupp några bilder när jag bloggar från ipaden, men sånt är livet!

åh kära acne rifle kom hem till mig

Acne  Rifle Gun Metal på Bubbleroom.se
Acne  Rifle Gun Metal på Bubbleroom.se
Acne  Rifle Gun Metal på Bubbleroom.se
Acne  Rifle Gun Metal på Bubbleroom.se

sidecut har gett ordet fult en mening

Nu har jag tittat på året med kungafamiljen och gråtit en skvätt när dom visade bröllopet. Åh vad jag älskar dom!
Jag har även kommit underfund med 2010 fulaste trend, jag hoppas att den får ett slut genast! Den stavas SIDECUT, fy fan så fullt det är! Det är okvinnligt, osexigt och osnyggt.




nu vill jag bara ha sommar och tunna kläder


fina klappar

Jag hittade Hannas mysiga tröja på min stol, vi kan ta diskussionen om hon ska få tillbaka den eller inte senare! Jag försöker verkligen koncentrera mig på mitt plugg, men nu tänker jag istället berätta vad jag fick i julklapp! Det här fick jag:
Ett fint armband från dimacci
Strumpor till mina fina stövlar
Sängkläder och handduk från lexington
Presentkort på NK
En iphone 4 som inte har kommit än
Sen fick jag lite pengar och andra småsaker som man brukar få!

Nu ska jag hoppa ut min sköna sparkdräkt och ut i solen!


hihi titta vilken fin lista jag snodde från bella

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gick på krogen, börjat jobba
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jag adopterade Hanna
4. Dog någon som stod dig nära? Nepps
5. Vilka länder besökte du? När jag tänker efter har det varit fruktansvärt klent med resande i år! Har bara varit i Spanien
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? En fin liten hund
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 25/3 25/9

8. Vad var din största framgång 2010? Ja lyckades NÄSTAN skaka av mig andreas
9. Största misstaget? Det är ordnat och hemligt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara lite i huvudet
11. Bästa köpet? Jag köpte Hanna för 100 kr i Kista, det var bra
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och julklappar
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla mina knäppa vänner!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Only girl (hannas strippa) Från och med du osv osv osv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har vart mycket mer ledsen i år, jag kanske börjar bli gammal
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft kul
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig för saker och jag kunde nog ha varit lite snällare också
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen, mina underbara kussar, farmor och farfar
19. Blev du kär i år? Jag vet inte om det var i år, eller kanske förra året
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives, Paradise Hotel, grannfejden
21. Bästa boken du läste i år? Elsas mode och Elsas värld
22. Största musikaliska upptäckten? Oskar Linnros
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min fina systemkamera
25. Något du önskade dig men inte fick? Kan jag aldrig få den där jävla hunden?!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag var på skiva, sen hamnade jag i en taxi i gubbängen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer pengar
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Fett cool
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Alla som är snygga, dom flesta alltså
31. Vem saknade du? Carro, när hon var i USA
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag har börjat hänge med några nya, Sofia, Karin, Lova osv. Dom är fina!


2010 var året då...

... jag fyllde 18 och klippte bandet från mamma och pappa








... började mitt sista år på blackeberg

det firade vi med inspark





Vem sa att trean är "chill"?!








....min saknade och finaste vän Carro kom hem från USA





... jag insåg att jag slösat två år av mitt liv på en person som jag nog aldrig fick uppleva riktig kärlek med. Jag insåg även att det kommer så jävla många efterhängsna tjejer med den killen som jag bara vill skratta åt och säga: Tyvärr, han kommer spotta er i ansiktet, kalla er hora och sparka sönder era grejer också. Men jag kan inte avråda er från att ligga med honom, då kanske ni får avsmak.



...jag fick så underbart mycket kärlek från en massa underbara människor!


Du är det absolut finaste jag har!

.... då vi hyrde en strippa till min bästa vän



... jag och min bästa vän var på mallorca med min familj





... jag firade midsommar på underbara marö







då kör vi igen...

.... lite senare i februari fyllde även Elin 18 (folk måste knulla som galningar på våren!) det firade hon med en middag
vi drack cola tills det sprutade ur öronen på oss!
jag och Camilla busade som vanligt
hon är så fin, min vän
peddoblicken hängde i
Oj, här ser det ut som begravning...
Vi gjorde roliga sånger
Jag led av det berömda mongostirret
Jag hängde mycket med dessa fina tjejer!
Sen blev det mars...
Jag och Camilla busade på som vanligt
Vi träffade en våldtäktsman
Vi sov hos Sophie
Jag hade en fin tröja
Vi var hemma hos Camilla innan vi skulle ut på roligheter
Sen hamnade vi på roligheterna som slutade i kaos. Mitt ex slog mig och en av mina kompisar
peddoblicken
nu dog internet så jag fortsätter senare

2010 sista måltid























,


sen träffade vi på mamsen...