dröm sött


dröm sött

Nu tänkte den här apan gå och lägga sig. Imorgon ska jag upp tidigt och öppna på jobbet!
Jag och min snygga.. syster?

snart kommer dom hem till mig!


godnatt jävla töntar!


!

Jaha, så vad gör jag vid datorn när jag borde plugga? Jag har ingen aning! jag ska i alla fall sätta igång nuu.

puss

mitt öra och jag

Mhm... tillbaka till doktorn imorgon. Mitt öra är CP!

g-o-d-n-a-t-t

Aj, aj, aj mitt öra! Det är svullet, rött och gör ont... Så jag kan inte sova! Men jag måste, för imorgon är det nationella som gäller! Så jag antar att det är puss och godnatt nu!
Aj mitt öra!
'
Men man får inte deppa för det. Dessutom blir livet mycket roligare när man ser ut som ett mosat lingon!

kryp inte när du känner för att flyga

Ja, igår på kvällen skrev jag ett jättefint inlägg som inte publicerades. Jag skrev det när jag var sådär fruktansvärt hungrig som man bara är på natten efter 12. Man vill helst döda någon och sen skratta åt det, men istället tycker man bara synd om sig själv och muttrar lite för att man inte orkar gå ner till kylskåpet.. Igår var det i alla fall en hetvetesdag, jag blev facerapead av Oskar. Efter det låste jag in mig på en toalett (trodde jag) jag hade bara vridit låset åt fel håll, och var helt övertygad om att Oskar stod utanför och höll för. Efter det var jag på kurs i tre timmar, den var intressant, men jag har så mycket plugg att göra att jag mest blev stressad. Det slutade med att jag somnade klockan ett med samhällspapperna på näsan.
Nu går jag mest och ströpluggar och väntar på Hanna som ska komma och hämta hem lite kläder. Hon ska även lyssna på mitt tal, vare sig hon vill eller inte!
Imorse stressade jag till skolan, i ONÖDAN! Jag mötte Oskar, Fredrik x 2 och Bergendal vid tunnelbanan och dom berättade glatt för mig att vi inte hade någon lektion. Fuck my life tänkte jag. Med vi åkte till vällingby och åt thaimat, en liten synundersökning hann Oskar med också!
Så här såg jag ut idag...
Fast ne, men så här ser jag faktiskt ut just nu.. Fint matchat
Jag vill också passa på att tacka sosse-Mille för det här fina rivmärket. Så går det när man petar på en kittlig person med pekpinne, Mille!

Ja, vi hade i alla fall tur med vädret
Oboy har jag druckit idag
Sen fick jag sockerkick och mamma blev galen
Nu sitter jag med en vetevärmare i sängen och pratar med Sofia!
* Våga stå för det ni tycker och tänker, våga visa.. Annars blir det inte trovärdigt. Inte för att jag någonsin skulle ta åt mig, men ändå :)

Natti

Gadnatt, eller?

puss

Fan, fan, fan. Inte det minsta lilla har jag pluggat! Jag och Bella tog en sväng till Vällingby, när jag väntade på segproppen inne på lagerhause köpte jag karameller som passade mig perfekt just då! Goda så in i 17 var dom!
Nej nu måste jag skärpa mig och P-L-U-G-G-A. Vem sa att det var lite att göra i trean?!
Min fina karamellask...
Jaså, det var så man skulle göra...
Och det gjorde jag också...
Bara för att jag typ har världens snyggaste kamera!

snart är det vår tur, fy fan va skönt det ska bli!

SOMLIGA HAR TVÅ ÅR KVAR!

Hej tjejen, ville bara säga.. sorry att jag vann!

tack och hej
Nu ringer Hanna!
In For The Kill 3:32 La  Roux pop pop 0901 cd1 WongieFM 1

dum av dig

Konsten att fördriva en håltimme på 4 timmar.. Först åkte jag till gateau, hängde lite där. Sen kom jag på att jag kanske borde skaffa mig ett liv istället för att hänga på jobbet hela tiden, så då gick jag hem, och gissa vad?! Skolkatalogen hade kommit! Så jag åt pizza från igår och tittade i den. Nu fördriver jag tiden med att ta roliga bilder, men egentligen borde jag verkligen plugga!
PUSS
Hittade en jättesöt flicka i katalogen som heter Lova, så jag var tvungen att slicka lite på henne..
För en minut blev jag fjortis.

ensam mamma

Nu har jag ätit pizza, hemmagjord dessutom! Jag har också spelat lite sims och skrivit på mitt svenskatal. Nu väntar ensam mamma söker och miss marple. Hanna sa att hon skulle komma hit och spela sims, det verkar som att hon lider av någon slags abstinens på den fronten.. Den lilla snorungen åker till London på fredag och lämnar mig hemma, fyy! Om jag inte skulle jobba hade jag följt med utan tvekan. Men hon får helt enkelt shoppa lite åt mig också.
Ensam mamma söker väntar! (I nästa säsong ser ni min käre vän Alicia!)
Alicia längst till vänster, knodden heter Sture
För ett år sedan..

And I wonder if I ever cross your mind

Nu har jag vart ute och gått, läääänge. Ätit bullar har jag också gjort, goda bullar! Nu ska jag sätta igång med att skriva mitt svenskatal, jippie! Jag hoppas på att få det överstökat ganska snabbt så att jag och mamma kan åka till IKEA sen!
Igår, hemma hos Sofie såg min rygg ut som en stjärt..
I somras var livet underbart!

det är en sång om enkelhet

Jag gick upp halv tio, jag har ätit frukost framför debatt, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen är det dags att äta lunch igen, för att sedan bege mig till jobbet!
Att åka rullskridskor

middag

Middag hos Hanna med Alicia, sofia och snart Mikaela! Mums..
Jag och Hanna har i princip ätit hela eftermiddagen, var vrålhungriga efter att vi hade varit och hämtat Hannas hund Sally på dagis. Vi var för kissnödiga för att gå dit, så vi tog bussen, men hem gick vi minsann!
Nu ska vi fortsätta sjunga med till lugna favoriter!
PUSS

en enad familj är en bra familj

Nu är pappa hemma igen, äntligen! Han har varit i Chile och spelat in reklamfilm i 10 dagar, har inte haft någon att skämta med (mamma förstår inte mina skämt..) Jag fick i alla fall lite fina presenter av pappa, min pappa är världens bästa pappa! Nu försöker jag koncentrera mig på lyxfällan samtidigt som jag gör 1000 andra grejer.
Bara för att du är fin som snus, pappa!
Bara för att jag har fina pyjamasbyxor och diggar KENT!
Bara för att du är världens finaste vän!

gissa bajset

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Nu är jag hemma efter en halvdag i skolan, har ätit lite mat och funderat över livet. På vägen hem sprang jag förbi jobbet och köpte lite bullar till mamma och mig.
Idag var det ruskigt kallt, var nära på att ta en vinterjacka... Men så blev det inte, moncler får vänta lite till. Förresten, vem fan går runt med fjällräven i skolan i oktober?! Då har man överskattat det Svenska "vintervädret" något! Jaja, vad gör man inte för uppmärksamhet?
Men men, nu ska jag snart möta Hanna på gateau! Vi ska plugga och äta bullar i mängder!
Puyzzzzzzzz
mmmmm.. vad finns i påsen?

när man är sjuk...


svenska fucking b

Jag ska berätta en sak, en historia om en flicka som skulle skriva ett pm till nationella i svenska B. Hon satte sig vid datorn, och fyra timmar senare har hon fortfarande inte skrivit ett jävla piss.. Och det är inte så bra :) Jag sitter här och väntar på min livs undergång, godnatt!

konsten att ha tråkigt

Nu har jag det väldigt tråkigt... Så tråkigt att jag sitter och poserar med mina svenskapapper... Lovisa, skaffa dig ett liv!
Jag och mamma har ätit bullar på jobbet och sen thaimat. Nu ska jag sätta igång och skriva mitt pm till svenskatalet, eller jag ska börja med att ta reda på vad ett pm är!
PS Det här är min alldeles för snygga vän Alicia som är lika snygg vad hon än gö,r och hur hon än ser ut! Umgås inte med henne om du inte vill ha komplex!
Att påstå något annat vore dumt vännen!
Här är Alicias inte lika snygga och seriösa med dock sjuka kompis och hennes svenskapapper!

sjuk

Huvudet och halsen värker, och jag vill nog aldrig mer gå upp ur sängen! Men lite bullar från jobbet skulle inte sitta fel... Man kanske ska ta sig ner till Ängbyplan i alla fall.

så känns det....

....så känns det att jag kommer befinna mig på gymnasiemässan i Södra Ängby Skola ikväll
..... så här känns det mesta andra i mitt liv just nu....
..... så här ser jag ut när jag raggar på Hanna...


hos celia pluggas det för fullt


när vi slår ihop våra kloka hjärnor blir allt mycket bättre

Nu beger jag mig till Olovslund för att plugga religion med dom här två... Det kan bara sluta på ett sätt!

vart tog de doftande blommorna vägen?

Nu har jag pluggat med två fina vänner, religion. Fyra sidor blev sammanfattningen på endast hinduismen. Fyra sidor av obegripliga ord och gudar.. Imorse gick jag upp klockan 6.05 för att öppna på jobbet, jag jobbade till ett. Tog en fika med mamma och fina Hanna på jobbet innan jag och mamma tog en promenad i skogen. Efter det mötte jag upp Sofie och Celia på Ängbyplan och tillsammans traskade vi hem till mig. Nu ska jag skriva klart min hälsopedagogik, sen ska jag äta sushi och kolla på rallybrudar!
Åh Vad jag vill ha sommar igen!

änglavakt

Nu har jag precis tittar klart på filmen Änglavakt med mamma. Det är lite lustigt att se den för utomhusscenerna på huset är där min fina vän Hanna bor! Hennes mamma och doggie Sally synd också i filmen.
I övrigt tycker jag att filmen är fantastiskt bra! En film full av hopp och tro på att man aldrig ska sluta tro, hur illa det än är. Man blir lite tagen för att den är så stark. Nu ska jag hoppa i säng, jag börjar jobba tidigt imorgon!
Dröm sött!
Godnatt!

att vaxa en taski

En ny dag..... Nytt plugg att ta itu med!
Igår firade vi Celia, jag hade hur kul som helst, och det tror jag att alla andra också hade! Jag hoppas att du har det kult på jobbet idag Cellan! Efter en mysig och rolig drink hemma hos Celia drog vi ut, 14 glada tjejer. Vi dansade tills fötterna värkte och det var dags att säga hej till herr säng.
Idag ska jag ta en promenad med mamma, plugga och åka till IKEA, en sådan lyx!
P&K

kära ni

Kära vänner, ovänner och läsare. Ni måste förstå.. Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig. Jag bryr mig inte om ni tycker att jag är en bitch. Jag bryr mig inte om ni tycker att jag är för rak. Jag bryr mig inte om ni tycker att jag ibland borde vara tyst, och hålla det för mig själv istället. Jag bryr mig om att alltid säga vad jag tycker. Jag bryr mig om att ingen sätter sig på mig. Jag bryr mig om att göra min åsikt hörd. Jag hatar falska människor. Jag hatar folk som hela tiden ska provocera för att såra. Jag hatar folk som inte kan ta konsekvenser för sina handlingar. Jag hatar folk som inte vågar ta saker direkt med den personen de egentligen borde ta det med.

grannfejden

Åh, det här passar mig denna perfekt pluggfria kväll till ära!

åh, du är så hejdundrans fin!


Åh visst du kan gråta om du vill

Precis hemkommen från Västermalmsgallerian sitter jag helt utslagen i soffan och stirrar in i väggen. Jag är så trött, och växtverk har jag också.. Nåja, det känns i alla fall som växtvärk. jag var och kikade lite på klänningar, för imorgon ska Celia firas! Men det får nog bli någon av mina gamla klänningar i alla fall, men det är inte fy skam.
Efter lite flummig religion, samhällskunskap och boksamtal i Svenska var min dag i skolan slut. Arg som ett bi var jag hela eftermiddagen, fy vad folk kan vara okänsliga ibland! Man måste tänka på andra än sig själv, även om jag själv glömmer det rätt ofta...
Nu blir det lite god mat med mammsen, Paradise Hotel, Granfejden, Hellenius hörna och sen bums i säng!
Att grannfejden är tillbaka gör min just nu rätt tråkiga tillvaro mycket roligare! Folk som bråkar om bajsande grisar, kukritande på bilar och hög ljudvolym. Det är så himla fint på landet!
P&K

TILLBAKA

Äntligen är jag tillbaka! Jag flyttade min blogg till vanderschoot.devote.se, men jag tröttnade rätt snabbt på det! Jag är tillbaka i min gamla blogg, även om lite saker behöver fixas! Det senaste inlägget i den här bloggen var för ca ett år sedan, och oj så mycket som har hänt sen dess! Nu är det i alla fall dags för nya tag! Sista året och massa med skoj saker väntar!
PUSS OCH KRAM

RSS 2.0