28/4

Dagen har gått förvånadsvärt snabbt men tanke på alla olika saker som har hänt idag. Med alla olika lärare jag bara har lust att slå sönder för som får mig att explodera!
Dagens roligaste komentar kom ju lungt från Madde snyggning, vi var på väg från skolan till Brommaplan.
Jag och Hanna gick och pratade om att det måste vara allergiskt "vanliga" saker som typ el. Då vaknade Madde till liv och frågade hur det gick till när man var allergisk mot el, så vi förklarade för henne att man inte ens kan ha lampor hemma. Madde för ett förfärat uttryck i sit ansikte och sa:
- Men hur gör dom med sina plattänger och hårfönar då?!
Och det värsta var att hon var helt gravallvarlig.

Nu på kvällen kom Hanna hem till mig för att hoppa lite på min studsmatta, det var väldigt länge sen vi gjorde det sist, men den var väldigt hal. Mina grannar har nämligen blåst såpbubblor där, IQ Hanna Mohammar?
Aja iallafall så hoppade jag och Hanna ett tag sammtidigt som vi firade Djurgårdens knappa seger mor Ljungkile, men vi lekte bara lite med dom. Jag menar andra lag måste ju också få känna sig bra någon gång?
Det hela slutade med att Hanna skrek till, för hon hade tydligen sett två fladdermöss. Vi stod blixtstilla på studsmattan ett tag innan vi gjorde en manöver då jag höll vakt och Hanna hämtade alla saker och sprang...


image79
så här kan det se ut när Hanna flyr från fladdermössen............

P&K Lovisa

.


image76


Jag vet jag är säker, jag är djurgår'n tills jag dör!

Im not gonna write you a love song.

Jag kallar många bästa kompisar, men tro aldrig att ni kan mäta er med denna tjej, ALDRIG!
image75


Hanna<3Lovisa

Jag har tänkt på det väldigt många gånger den senaste veckan, nu när vi har fårr intagningsresultaten för gymnasiet och allt. Hanna har sökt till vrg jarlaplan sång, och jag hoppar och vill verkligen för hennes skull att hon ska komma in, det vore ju fantastiskt! Men jag hoppas och vill verkligen också att hon inte kommer in, och att hon också bestämmer sig för att norra real är en läskig skola som ser ut och känns som ett spökslott. För jag hoppas och vill verkligen att hon ska böra på blackan med mig, hon är alltid där som en trygghet. Men vet att det finns alltid någon att sitta brevid i skolan, gå med på rasterna, hon är inte en sådan vän som bara kan försvinna helt plötsligt. Nu kanske det låter som om jag är bobbat typ, men det är jag verkligen inte, jag har massa kompisar men hanna finns verkligen ALLTID där.
Jag vet helt ärligt inte hur jag ska klara mig utan våra dåliga skämt, det är bara dig jag skrattar med på lektionerna så jag nästan trillar av stolen pch behöver hjälp för att kunna få tillbaka andan igen.
Jag säger bara hoppas hoppas hoppas att du inser att det inte bara är massa brommafjortisar på blackan och börjar där med mig!

Vänner föralltid right? Hanna<3Lovisa

Lördag, igen.

Nu är det bevisat, jag är verkligen en dålig bloggare, men jag har inte haft tid eller ork helt enkelt. Det fanns ju en härlig tid när jag bloggade varje dag, den varade inte länge, men den fanns.
I veckan har det varit nationella prov i engelska, måste få MVG, vill ha MVG rakt igenom på alla nationella, har lyckats hittills i engelska och svenska, men i matte kommer det nog inte gå lika bra.
Vi har också fått intagningspoängen, jag kom in på alla jag sökte förutom vrg, men alla poäng kommer förmodligen skjutas i höjden infö rslutintagningen.. Men det är väl lika bra, då slipper man ju beslutsångest, men jag hoppas verkligen på blackan nu. Jag måste säga att det var nästan like komiskt när alla var intagna på bromma samsam och på bromma samek var det bara 100 poäng som krävdes, man blir verkligen väldigt fundersam om den där skolan verkligen har förbättrats så mycket.

Ikväll blir det bara mys hemma med Hanna och Mikaela, och lite senare kommer även andreas, stackaren får inte vara hemma efter klockan tio så han stannar över natten.

Visst bli man glad när man tittar igenom sin pojkväns mattebok i smyg och hittar det här?image74

Puss och Kram Lovisa

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Det är nu som livet är mitt 
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv



Man får en liten tår i ögat, speciellt om man han sett så som i himlen

.

Jag vet inte hur många människor man kan såra i sitt liv, och nån gång trodde jag man lärde sig av sina misstag.. Men jag antar att jag hade fel om dig.

freeddaadagg

Igår kväll hade jag och Hanna lust att göra ingenting, så vi gick och hyrde två filmer..  En american pie film och nån annan som hette nånting. Jag såg halva american pie, sen somnade jag i soffan, men Hanna såg båda filmerna. Så när jag vaknade av att der ringde runt klockan tolv så gick Hanna hem.
Idag ska jag och mamma ta en tur till Vällingby och sen måste jag plugga science med pappa, suck.
Ikväll ska jag hem till Hanna och ha lite kul..

P&K Lovisa



This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

07.33

Hej alla gullungar!
Jag är supertidig idag, klockan är 07.33 och om tio minuter kommer Hanna och hennes mamma och hämtar mig, skönt att slippa åka tunnelbana!
Ha en bra dag puss och kram Lovisa

natti natti

Andreas är en liten korv, men jag tycker om honom iallafall. Ibland ser han ut som en liten nallebjörn, därför får han heta Teddy, dessutom är han väldigt söt när han sover och jag älskar honom mest i hela världen..  Finns inga ord, bara kärlek!

God natt älskling, dröm sött, föralltid!

matte

Hoppas att ni gillar min nya design, den är inte riktigt klar än men var så trött på den gamla!
Idag har jag varit ledig hela dagen, men jag åkte ändå till skolan mellan 14.00-15.00 för att gå på matte tutorial infrör provet imorgon, men jag blev inte ett dugg klokare!
Dagen började med att Hanna ringde och väckte mig klockan 10.20 och undrade om jag ville följa med till välingby. Det hade jag ju så klart gjorde om jag inte visste att Andreas skulle komma till mig under sin lunchrast. Dagen gick och Andreas både kom och gick, efter det åkte jag till skolan ocn när jag var klar där så begick jag, Hanna, Milla och Stina en av de sju dödssynderna. Frosseri, vi gick och åt pizza.
Nu har klockan redan hunnit bli 19.44 och jag ska plugga lite matte med pappa, sen ska jag se på aa!

so long suckers


251385-72

oh no

Matten och no:n kommer gå åt helvete, bara så att ni vet =)
Jag har inte haft en tanke på att plugga i helgen, eller jo jag har haft mååånga tankar på det, men jag har inte gjort det.. Men jag har gjort massa andra saker, i fredags var jag 100% död, så jag begav mig hem till Hanna för att dö i hennes soffa med Andreas, Mikaela, Hanna och en film. På lördagen så slöade jag hela förmiddagen och vid två begav jag och Hanna oss upp till fk-vallen där vi såg fk bli spöade med 7-1 av hässelby. Efter att Andreas hade varit hemma och duschat och hallt på ett tag så kom han tillbaka till ängby, men den här gången hem till mig. Efter att vi hade ätit för mycket av mammas och pappas goda mat (speciellt Andreas) så var vi så mätta att vi inte ens orkade glass. Vi hade tänkt oss att kolla på miss. Marple med m & p men vi båda var så trötta att vi gick och la oss istället, mys.

Nu är det mat och sen andra avenyn ocg flight plan! PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

hon är peppis, jag överdriver inte

Stina är hemma från Thailand igen, och då blir genast allt som vanligt igen, ingen i gänget är saknad längre! Det är "the fantastic five" igen! Hon var förstås brun som en pepparkaka, men jag hade inte förväntat mig någon annat heller.
Det känns som om helgen precis har börjat, men hälften av helgen har ju faktiskt redan gått, sorgligt. På Måndag är det no-prov, för jag har fortfarande inte gjort provet som min klass gjorde för typ 6 veckor sen.. Sen är det matteprov på onsdag, och gympaprov på fredag, suck! Det blir till att plugga i helgen, eller det som är kvar av helgen rättare sagt.
Men ikväll tänker jag verkligen inte plugga, antingen blir det mys med Andreas eller så åker jag och träffar mina underbara vänner, förmodligen Hanna, Sofia och co.

Pussen och Kramen

.

YES YES YES, två nyyya :D

L: alla älskar dig
O: as sexig
V: alltid lika glad
I: helt underbar i sängen
S: lätt att bli kär i
A: gillar att festa

V: alltid lika glad
A: gillar att festa
N: kan behålla hemligheter

D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
R: helt galen

S: lätt att bli kär i
C: riktigt barnslig
H: en gosig nallebjörn
O: as sexig
O: as sexig
T: omtänksam och bryr sig

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart





Lovar du att vara ärlig? jaja
Du heter: Lovisa Katarina van der Schoot
Smeknamn: Lopppan, Schottan, Loysan, Dollsi, lillen, Bifen
Låt just nu: fööör många
Om du röker: nej
Beroende av: kärlek och pengar

Favoritkaraktär(er) i bok: vadå?
Vem behöver du mest just nu: Andreas
Vad tror folk om dig: Att jag är en liten ängel
Stämmer det: haha nej!
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt hår, mina ben och mina smajlgropar
Vad säger du för att imponera på någon:
Tjena kexet, står du här och smular? hah nej men jag vet inte!
Hur imponerar man på dig: SSS
Brukar du skratta för dig själv? Ja, och åt mig själv!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Haha mm faktisk, kan inte du logga in på msn?:)<33"
Vilken är din favoritmålning? hmm, mikaelas tatuering i thailand agde allt och alla!
Vart bor du:
Bromma, Södra Ängby
Trivs du där: Finns inget bättre!
Äger du några converse: fyra par
Festar du mycket: det blir en del
Vad har du för mobil operatör:
Comviq kompis SMS
Är du allergisk mot något: Pollen, pistage nötter och dryga määnniskor
Har du haft sex idag: Ja
Nästa mål i ditt liv: Orka med NP i engelska

Hur svarar du i mobilen: Talk to me
Vem ringde du senast: Camilla
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi hörs lite senare gumman (resten är sektretessblagt)
Antal sömntimmar inatt: runt sjuan

Sov du ensam: Ja, i min stooora tomma säng!

Tycker du om din pappa: i öööv him, men han är jobbig
Brukar du komma i tid: sällan!
När mår du bra: när jag tänker på andreas
När blev du fotad senast: idag
Vanligaste färg på dina kläder: typ vitt
Vad tycker du om fötter: eh, äckligt?
Är du smart: DEt beror på vem man gämför med

Är du aktiv i skolan: På vilken lektion?

Vem/vilka saknar du just nu: Alla mina vänner och andrew

Favorit dryck på morgonen: te
Rakar du benen: Ja, jag är väl inte äckig!
När brukar du gå och lägga dig: mån-tors typ 23.30
Är du blyg:
Det beror på om jag har respekt för den jag pratar med
Sysslar du med någon idrott: massor!
Vill du hellre ha mail än brev: va,fattar inte?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Självklart!
Har du spytt offentligt: har aldrig lyckats med det, nej

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runka, ha sex, kolla killarnas omklädningsrum
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv:
vänner och familj
Är du nöjd med ditt liv: jo vars
Om inte, vad vill du ändra på: ...
Är du bortskämd: haha ja :D

RSS 2.0