my life, I want you in my life!

Imorgon är det skola igen, första gången på en vecka.. Tisdag kommer bli ett rent helvete, vi har prov varenda lektion hela dagen.. Men efter det är det bara att räkna de lugna dagarna fram till jullovet! Igår var det mys i hässelby (mitt andra hem) hela dagen..

Jag har ju skrivit något fint om mina kompisar här i bloggen de senaste dagarna, idag tänker jag skriva om en helt fantastisk tjej som heter Camilla Bengtsson!                                                                                                      Vi har bara känt varandra i lite mer än två år och hon är redan en sådan person som jag vet att jag aldrig kommer glömma! Jag är så glad för att hon finns, hon har gjort mitt liv så otroligt mycket ljusare och härligare de senaste åren. De gångerna vi har bråkat har ingenting varit som vanligt, det är som att tappa sin andra hälft.  Även fast vi fortfarande inte är lika tajta som vi var innan allting tråkigt hände i somras så vet jag att vi är på god väg! På god väg att bli Bengan <3 Lovajsis igen, att bli godisråttan <3 godisgrisen igen!                                                                           
  Jag älskar dig och jag finns alltid här oavsett vad som händer!  


Idol-final!

Fredag igen, redan! Veckorna går fruktansvärt fort men jag kan inte klaga..
Dagen har varit ganska tråkig på pappas jobb, jag gjorde absolut ingenting!
Idag och igår var reklamtexterna som jag skrev på pappas jobb i tidningen!
Ikväll bär det av till Hässelby för att kolla på Idol-finalen med lite kompisar, ha det bra och heja Amanda!

P&K Lovisa

När livet stannar

Jaha nu sitter man här på pappas jobb igen, klockan är strax efter halv tio och det händer ingenting. Pappa är på möte så jag passar på att läsa i min bok jag egentligen inte förstår att jag kan läsa.     Boken heter "När livet stannar" och en skriven av en person som jobbar på mammas jobb som heter Malin Sävstam. Boken är otroligt sorglig och tung att läsa men när jag väl hade läst första sidan på mammas jobb igår var jag fast och kunde inte sluta läsa.                                                                                                                
Om man läser på baksidan av boken så står det så här:

"Hur ska vi klara alla möten med dem som kände oss när vi fortfarande levde?"                         
Tänkte Malin Sävstam när hon kom tillbaka till Sverige från Thailand efter flodvågskatastrofen.   Hon hade förlorat två av sina tre barn, sin man och tre nära vänner - och hon kände det som ett straff att hon själv hade överlevt.                                                                                                                                                                                            Tiden som följde var fylld av en smärta som blev rent fysisk. Men efter ett år kunde hon skriva "Jag vet nu att man inte dör av sorg." Och efter ytterligare ett år kunde hon allt oftare uppskatta den andra chans som livet hade gett henne.

I När livet stannar berättar Malin Sävstam i dagboksform om katastrofen och om hur hon och sonen Axel genomlevde de första åren efter den. Berättelsen går från svartaste kaos till gryende hopp. Det är en upprörande och oerhört sorglig bok, men också en ärlig och klok berättelse där läsaren får vara med i sorgens alla stadier.


Som ni kanske förstår och som jag sa ät boken väldigt tung att läsa. Men det kanske blir ännu värre för mig eftersom jag har sett och träffat hon som har skrivit den i verkligheten och min mamma träffar henne varje dag. image24


Jag hade tänkt testa det här med att blogga på mobilen, man tar en bild och sen skickar man den direkt till bloggen. Det enda dåliga är att bilden inte skickas till blogg utan till någon Sony Ericsson blogg som tydligen också är min. Aja jag får fixa det senare.

Ikväll är det först yoga sen teater, får se om jag hinner (orkar) gå på yogan.. Jag har blivit så lat på senare tid måste jag säga .Teatern får jag ju bara inte missa, har inte varit där på två gånger nu och om jag vill behålla min roll så är det bäst att jag dyker upp där idag!

Nu ett litet meddelande till Mikaela "älgen" Lindstedt, vi måste ses snart jag saknar dig sjukt mycket!! 
  11 år tillsammans och många år till ska det bli!

P&K Lovisa van der Schootimage25image26


Mitt i veckan

God eftermiddag alla glad och ledsna!


Praon idag fick utföras på mammas jobb för pappa skulle sitta i möten hela dagen.. Det har varit väldigt skönt på mammas jobb måste jag erkänna, har suttit och skrivit på min engelska uppsats om Thomas Edison som ska var inne innan lovet. Jag tänkte på det igår, eller rättare sagt jag och Andreas slog ihop våra kloka hjärnor och kom på att jag är ett reklam-barn. Min mamma jobbar på reklambyrå, min pappa jobbar på reklambyrå och de träffades till och med på en reklambyrå! Jag är uppväxt bland annonser och tv-reklam, jag kommer bli reklampelare när jag blir stor, eller när jag blir större.  

Nu tänker jag passa på att klaga lite, för det gör jag ju så sällan! Jag har ont i ryggen och har haft det i typ en vecka nu eftersom min kudde är stulen av någon i min familj! Just nu är det jag och världens hårdaste och plattaste kudde som delar säng. Jag gjorde ett försök att sno min pappas kudde i förrgår men den kudden var bara ännu värre än den jag har nu!                                                                                                  
  Vintern är här och det innebär torra händer, blä! Men jag har hittat en handkräm som jag älskar dessutom doftar den väldigt gott också! Men ingenting kan ju vara helt perfekt och det tråkiga med den här underbara krämen är att det är dyr, men den är värd varenda krona! Den heter La Source Hand Therapy och kommer från CRABTREE &EVELYN och kostar typ 200 kr.       image20                                                                                                   

Kvällens program som är ett måste heter inget mindre än Bonde söker fru och går klockan 20.00 på tv4!

Innan jag återgår till min uppsats vill jag bara ägna några rader till mina underbara kompisar som jag inte skulle klara mig utan!

Lovely!!                                          Hjälpsam

Inte så lång                                  Ansvarsfull (mycket ironiskt)

Söt                                                 Nästan smart

Energisk                                       Nyser otroligt roligt

Näpen                                            Alldeles underbar!!

Jag är verkligen ingen höjdare på det här med att komma på bra ord men men, slänger in världens sötaste bild på er också! Tack och hej leverpastej!


image21


101 saker du ska göra innan du blir gammal och tråkig

Jag har gjort det igen! Lovat att jag ska vara en flitig bloggare men sen bara glömt bort det, förlåt.. Det beror faktiskt på att jag har haft så ortligt mycket att göra i skolan, till er små söta där ute, börja aldrig nian!
Den värsta tiden i skolan är över nu, eller egentligen har den inte börjat än för gymnasievalet är inte gjort än.. Men men, det jobbiga innan jul är i alla fall överstökat. Nu är det prao på pappas jobb som gäller, lite slött av mig att inte fixa något annat men jag hann helt enkelt inte! Jag måste erkänna att detta är så mycket tråkigare än praon på Acne förra året, förlåt pappsen! Idag fick jag sluta innan klockan ett för pappa hade möten hela eftermiddagen och det kändes inte så lockande. Innan lunch så skrev jag bildtexter till en reklam som kommer sitta på stan, håll utkik!

Igår var det exakt en månad sen jag kom hem från Thailand, och igår upptäckte jag att jag fortfarande har bikinilinjerna kvar i nacken! Tyvärr så är jag inte ett dugg brun..
För er som inte har märkt det så är det snart jul, årets julkalender är ju bara för gullig! Precis som det ska vara. Däremot är jag lite missnöjd med snötillgången i Stockholm, hoppas att det börjar snöa innan jul, annars blir det inget ?riktig jul.?
Årets julklapp enligt Lovisa van der Schoot är en bok som heter, 101 saker du ska göra innan du bli gammal och tråkig. Den perfekta julklappen till de som inte redan är gamla och tråkiga!
Den kostar 165kr och man kan köpa den på www.bluebox.se (smygreklam.)
Nu ska jag gå och kolla på lite gamla Idol avsnitt som gå på tv. Jag har inte tittat på Idol alls i år för det har inte vart några roliga personer med förutom Amamda, heja heja!
Senare bär det av till Hässelby, det känns som jag bor där numera, har ju alla mina nära och kära där!
GLÖM INTE DESPERATE HOUSEWIVES 21.00 KANAL 5

PUSSOCHKRAM
image18

RSS 2.0